Alle categorieën

Top 3 MacBooks: MacBook Air 2024 met M3 chip

Wat zijn de 3 beste MacBooks van dit moment? We kunnen je alvast verklappen dat de nieuwe MacBook Air 2024 mét M3 chip in de top 3 staat van beste laptops van Apple. Natuurlijk zijn er ook andere Apple laptops die thuishoren bij de allerbeste van dit moment.

Wat maakt de MacBook Air 2024 zo bijzonder?

Deze fonkelnieuwe laptop van Apple is leverbaar met een beeldscherm van 13 inch en 15 inch. De grootste verbetering in de MacBook Air is toch wel de chip. De oude M.2 chip maakt in 2024 plaats voor de razendsnelle M3 videokaart chipset van Apple. Je kunt de MacBook dus ook gebruiken voor foto- en videobewerkingsprogramma's als Photoshop bijvoorbeeld.

Daarnaast is de MacBook Air 2024 uitgerust met 10 grafische kernen. Dat betekent dat je moeiteloos zware taken kunt uitvoeren, zonder haperingen of vervelende vertragingen. Werken op meerdere schermen? Ook dat is voor de nieuwe MacBook Air 2024 geen probleem. Ook de batterij van deze Apple laptop heeft een flinke upgrade gehad. Die gaat tot wel 18 uur mee. Neem de MacBook gerust met je mee want hij weegt slechts 1,5 kilo.
 

Dit zijn de beste MacBooks van dit moment

Kies je voor de nieuwe MacBook Air met M3 chip? Of ga je toch voor een MacBook Pro? Wil je een laptop met een beeldscherm van 13 inch of is 15 inch een betere keuze voor jou. Wat jouw wensen ook zijn, wij hebben de beste Apple MacBooks alvast voor je op een rij gezet.

MacBook Air 2024 15 inch M3

De MacBook Air 2024 heeft een Liquid Retina beeldscherm van 15 inch maar blijft toch lekker licht van gewicht. Door de nieuwe Apple M3 chip kun je razendsnel werken. Ook als je zware programma's gebruikt zoals Adobe Photoshop. De nieuwe MacBook Air uit 2024 biedt ook de mogelijkheid tot het aansluiten van 2 externe beeldschermen. De laptop is voorzien van 10 grafische kernen voor vloeiende werkprestaties. Dat doe je altijd met een stabiele internetverbinding, want de MacBook Air 2024 M3 is uitgerust met Wifi 6E.

Processor: Apple M3  Beeldschermformaat: 15,3 inch
Videokaart: Apple M3 Beeldschermresolutie: Liquid Retina
Opslagcapaciteit: 256 GB Verversingssnelheid : 60 Hz
RAM geheugen : 8 GB Prijs +/-: € 1.599,00
 
💣 Wat mensen zeggen over de MacBook Air 2024 Er zijn nog niet veel gebruikerservaringen van de MacBook Air 2024. Dat heeft natuurlijk te maken met de lancering die op het moment van schrijven pas enkele dagen achter ons ligt. Toch is de nieuwe MacBook Air van Apple al wel getest. Daarbij wordt opgemerkt dat het design overeenkomt met de vorige modellen. Testers zijn ook tevreden over het feit dat je 2 externe schermen kunt aansluiten. De M3 chip werkt, zoals werd verwacht, razendsnel.

 

MacBook Pro 2023 16 inch M3 Pro

De MacBook Pro uit 2023 heeft een groot Liquid Retina XDR beeldscherm met een formaat van 16 inch en een verversingssnelheid van 120 Hz. Door de M3 chip is deze MacBook Pro ook geschikt voor het moeiteloos uitvoeren van zware programma’s. Zoals Adobe Photoshop en Final Cut Pro bijvoorbeeld. Op de MacBook kun je 2 schermen aansluiten.

Deze Apple laptop heeft 18 GB aan RAM-geheugen en 512 GB aan interne totale opslagcapaciteit en maar liefst 12 Doceca core processor kernen. Deze MacBook Pro met M3 chipset is tevens voorzien van Touch ID op het toetsenbord. Daarmee kun je met jouw vingerafdruk snel en veilig inloggen. De accu van de MacBook Pro heeft een grote capaciteit. Met een volle batterij kun je tot wel 22 uur achtereen werken zonder opladen.

Processor: Apple M3 Beeldschermformaat: 16,2 inch
Videokaart: Apple M3 Pro Beeldschermresolutie: Liquid Retina
Opslagcapaciteit: 512 GB Verversingssnelheid : 120 Hz
RAM geheugen: 16 GB Prijs +/-: € 2.899,00
 
💣 Wat mensen zeggen over de MacBook Pro 2023 Mensen die in het bezit zijn van de MacBook Pro 2023 met M3 chipset, zijn heel tevreden over de snelheid van de processor. Ze voeren moeiteloos de zwaarste taken uit. Deze laptop van Apple wordt zelfs gebruikt voor 3D design en app-development. Daarnaast zeggen mensen dat het beeldscherm zeer helder en kleurgetrouw is. Er wordt ook opgemerkt dat de MacBook Pro uit 2023 zeer stil in gebruik is en een uitstekend werkende trackpad heeft.

 

MacBook Pro 2023 14 inch M3 Max

Deze compact MacBook Pro met een beeldscherm van 14 inch is een echte krachtpatser. De Apple laptop is namelijk voorzien van een M3 Pro Max chip. Daarmee is geen programma te zwaar of te geavanceerd. Je werkt moeiteloos met bestanden in 3D. Je voert app-development taken uit en kunt supersnel werken met Xcode en andere programma’s.

Deze 14 inch MacBook Pro uit 2023 heeft een Liquid Retina beeldscherm en een SSD met 1TB aan opslag met 36 GB aan RAM-geheugen. Je hebt tevens de mogelijkheid om tot 2 externe beeldschermen aan te sluiten op de MacBook Pro. Deze high-end laptop van Apple heeft daarnaast een krachtige accu die je tot wel 18 uur aaneengesloten kunt gebruiken.

Processor: Apple M3 Max Beeldschermformaat: 14,2 inch
Videokaart: Apple M3 Max Beeldschermresolutie: Liquid Retina
Opslagcapaciteit: 1TB Verversingssnelheid: 120 Hz
RAM geheugen: 32 GB Prijs +/-: € 3.899,00
 
💣 Wat mensen zeggen over de MacBook Pro M3 Max 2023 Mensen gebruiken deze laptop vooral voor professionele doeleinden. Zoals videobewerking en rendering. Gebruikers zeggen dat de laptop van Apple razendsnel is door de krachtige M3 Max chip. Mensen vinden het de HDMI- en SD kaart ingangen fijn en zijn positief over de mogelijkheid tot het aansluiten van meerdere externe beeldschermen. Mensen geven ook aan dat deze MacBook zeer energiezuinig is, ondanks dat ze zware programma's gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Top 20 specificaties van een laptop: waar op letten bij de aankoop?

Top 20 specificaties van een laptop: waar op letten bij de aankoop?

Maa 29, 2024 #Laptops

Waar moet je op letten als je een laptop wilt kopen? Verschillende specificaties zijn belangrijk. Zoals het RAM-geheugen, de processor en het besturingssysteem.

Beste Apple AirPods: 4e generatie AirPods in 2024

Beste Apple AirPods: 4e generatie AirPods in 2024

Maa 29, 2024 #AirPods

Wat zijn de beste AirPods van dit moment? Goed nieuws voor de liefhebbers van deze Apple oordopjes. In 2024 kunnen we de 4e generatie AirPods verwachten in 2 uitvoeringen.

De beste Windows laptops van dit moment

De beste Windows laptops van dit moment

Maa 29, 2024 #Laptops

De meeste draaien op het Windows 11 besturingssysteem. Deze software kun je straks ook updaten naar het nieuwe Windows 12 besturingssysteem.