Alle categorieën

tot


Amerikaanse koelkasten

Er zijn veel verschillende soorten Amerikaanse koel-vriescombinaties om uit te kiezen, dus om de allerbeste Amerikaanse koelkast voor de keuken te vinden, moet je overwegen wat jij precies wilt. Wat betreft deurmodel kun je deuren hebben die vanuit het midden helemaal van boven naar beneden openen (Amerikaanse stijl) of je kunt de koelkast en vriezer gescheiden hebben door een horizontale opening (Franse stijl).

Amerikaanse koelkast bestellen

Wat betreft alle gemakken, wil je misschien een Amerikaanse koelkast met ijsdispenser en waterdispenser, een vriezer zonder ijsvorming of zelfs een koel-vriescombinatie waarmee jij naar binnen kunt kijken zonder de deur te openen! Natuurlijk moet je ook nadenken over welke kleur bij de keuken past, de hoogte en breedte ervan, en de capaciteit van de koelkast en vriezer, aangezien elk model hierin verschilt.

Goedkope Amerikaanse koelkast

De Amerikaanse koel-vriescombinatie draait helemaal om het behoud van voedsel op zijn best. Het is super-efficiënt omdat de slimme Inverter Compressor-technologie minder elektriciteit gebruikt om een stabiel klimaat voor het voedsel te behouden.

Als extra bonus is het ook veel stiller dan een standaard model, dus dat is een minder storend apparaat in het dagelijkse leven. Super Cool helpt ook door nieuw voedsel snel te koelen, zodat het de juiste temperatuur bereikt en langer lekker blijft. Maar daar stopt het niet, Total No Frost houdt de omstandigheden in de kasten in stand om vervelende ijsvorming te voorkomen.

  • Betere energie-efficiëntie om te besparen op rekeningen.
  • Slimme technologie voorkomt ijsophopingen in de koelkast en vriezer.
  • Een stroom koele lucht circuleert door een reeks openingen op elk plankniveau om een gelijkmatige gekoelde omgeving te creëren.
  • Vul eenvoudig het interne reservoir met vers water en krijg perfect gekoeld water met één druk op de knop met onze ingebouwde waterdispenser.
  • Gebruikt aanzienlijk minder energie en heeft een langere levensduur.


Wat als jouw koelkast vriezer meer deed dan alleen het eten koel houden? Deze Fridgemaster Amerikaanse koel-vriescombinatie zit boordevol technologie om de favorieten langer vers te houden. Dat komt omdat het Multi Air Flow heeft dat koele lucht door de koelkast circuleert, zodat er niets bederft op een warme plek.

En als je net terug bent met de grote boodschappen, zal Super Freeze de vriestemperatuur snel verlagen om te voorkomen dat jouw nieuwe voedsel ontdooit. Zelfs met al dat invriezen zorgt Total No Frost ervoor dat er geen ijs is waar het niet hoort. Dus, je kunt stoppen met het zelf ontdooien en weer overgaan tot leukere dingen.

ElectriQ 282 Liter Multi-Deur Koel-vriescombinatie met Total No Frost

Deze koel-vriescombinatie is een geweldige toevoeging aan de keuken. Dankzij het compacte formaat van 54 cm past het in elke keuken, terwijl het nog steeds voldoende ruimte biedt voor de boodschappen dankzij het Amerikaanse ontwerp met meerdere deuren. De koelkast heeft drie verstelbare glazen planken, een groentelade met vochtregeling, die ook dienst doet als een extra plank, en drie verwijderbare in-deur balkons.

De vriezer bestaat uit lades in Franse stijl waardoor het opslaan en bereiken van de items moeiteloos is en minder koude lucht vrijkomt dan bij standaardmodellen. Het is zelfs uitgerust met Multi Airflow om voedsel langer vers te houden. Plus, met No Frost-technologie is er het extra gemak van geen ijsvorming.

Welke Amerikaanse koelkast is de beste?

Beste Amerikaanse koel-vriescombinaties 2024. Deze koelkastvriezer van Russell Hobbs heeft een stijlvol ontwerp met enkele geweldige functies. Het achterpaneel van het apparaat is vlamvertragend, waardoor jij volledige gemoedsrust heeft met het nieuwe apparaat. Je krijgt ook iets meer dan 500 liter gecombineerde ruimte tussen de koelkast en vriezer.

Naast een niet-aangesloten waterdispenser, heb je binnenin het extra gemak van vier deurvakken, vier planken, een wijnrek voor vier flessen en twee laden.

Haier Vrijstaande No Frost Amerikaanse Koel-vriescombinatie

De Haier Amerikaanse koel-vriescombinatie is stijlvol, strak en heeft een royale capaciteit van 521 liter, ofwel 28 tassen met boodschappen - perfect voor een groot gezin. Total No Frost-technologie voorkomt ijsvorming binnenin, wat betekent dat je de vriezer nooit meer handmatig hoeft te ontdooien; win-win. Een waterdispenser bied je helder, gefilterd water aan de kraan en er is een handige ijsmaker om je favoriete drankjes op elk gewenst moment te koelen. En het beste deel? Het hoeft niet aangesloten te worden om te werken. Niet te vergeten is er een handige 'Vakantiestand' die het energieverbruik vermindert terwijl je weg bent. Je hoeft alleen maar alle ingrediënten die kunnen bederven eruit te halen, en het verhoogt de temperatuur zodat het minder energie verbruikt.

Amerikaanse koelkasten met wijnkoeler

Wijnkoelercompartiment. Neem wijn en dineren naar een geheel nieuw niveau met ons wijnkoelercompartiment dat voldoende ruimte biedt om tot 28 wijnflessen op te slaan. Met een instelbare temperatuur variërend van 5°C tot 20°C, kun je de perfecte temperatuur kiezen voor de collectie. Op telescopische houten planken achter een getinte glazen deur wordt de wijn tentoongesteld voor iedereen om te zien.

Interne waterdispenser

Geniet van het gemak van vers gekoeld water, wanneer jij maar wilt, met een aangesloten interne waterdispenser. Door slechts een klein gedeelte op de binnenwand van de koelkast in te nemen, laat het discrete ontwerp je optimaal gebruikmaken van de grote opslagcapaciteit van het apparaat, terwijl het ook zorgt voor een naadloos uiterlijk aan de buitenkant.

Automatische ijsmachine

Wachten op ijs is verleden tijd; onze automatische ijsmachine werkt continu om de ijsbak in de koelkast met maximaal 2 kg ijs per dag bij te vullen.

Full Fresh+

Actief werkend tegen voedselverspilling zorgen de zorgvuldig gecontroleerde vochtigheidsniveaus en verbeterde luchtstroom van onze Full Fresh+ groentelade ervoor dat het fruit en groenten tot wel 30 dagen vers blijven.

Vitamine Care Zone

Bewaar de verse fruit en groenten in onze speciaal ontworpen Vitamine Care Zone om hun vitamine C-gehalte langer te behouden. De ingebouwde blauwe lichttechnologie van de groentelade bootst natuurlijk licht na om het fruit en groenten vers te houden, alle voedingsstoffen vast te houden en tegelijkertijd voedselverspilling te minimaliseren.

Duo-Cooling

Gebouwd met de koelbehoeften in gedachten, gebruikt de Duo-Cooling-technologie van Grundig twee afzonderlijke koelsystemen om optimale vochtigheid in de koelkast en een droge vriezeromgeving te handhaven. Deze technologie bestrijdt effectief de overdracht van geuren tussen koelkast en vriezer en voorkomt ook dat voedsel uitdroogt in de koelkast.

Touch Control Digitaal Display

Het touch control digitale display bied je volledige controle binnen handbereik, zonder de deur te hoeven openen. Stijlvol en prettig eenvoudig te gebruiken, kun je eenvoudig de temperaturen aanpassen en de Holiday Mode, Quick Cool en Fast Freeze-instellingen activeren.

Air Flow Koeling

Het Airflow-systeem circuleert koude lucht om een gelijkmatige temperatuur te handhaven, waardoor het voedsel langer vers blijft. Het herstelt ook snel de temperatuur nadat de deur is geopend.

Super Fresh Zone

Door de temperatuur net boven het vriespunt te houden, wordt de luchtvochtigheid op een optimaal niveau gehouden in het Super Fresh Zone-compartiment. Dit helpt het vlees, vis en zuivelproducten hun smaak, verse uitstraling en voedingsvoordelen langer te behouden, zodat jij kunt genieten van verse, gezonde producten en tegelijkertijd de hoeveelheid weggegooid voedsel kunt verminderen.

Ion Fresh

Bacteriën neutraliseren en geurmoleculen elimineren in de koelkast, Ion Fresh-technologie zorgt ervoor dat je elke keer dat je de koelkastdeur opent, begroet wordt met een golf van frisheid.

Side LED-verlichting

De verlichte witte LED-lampen aan beide zijden van het koelvak zorgen voor efficiënte en schonere verlichting met een esthetischer uiterlijk in het compartiment.

Geurfilter

Een speciaal fotokatalytisch koolstoffilter elimineert bacteriën van binnen in de koelkast, handhaaft een hoog hygiëneniveau en vermindert ook koelkastgeuren.

No Frost

Door een droge vriesomgeving te behouden, elimineert No Frost-technologie ijsvorming, zodat je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. Deze droogte voorkomt ook dat voedsel aan elkaar plakt, zodat je eenvoudig de items kunt vinden en verwijderen die je nodig hebt.

Quick Cool

Selecteer de Quick Cool-instelling om de temperatuur van de koelkast snel te verlagen, waardoor de versheid, voedingswaarde en smaak van het voedsel behouden blijven.

Fast Freeze

De Fast Freeze-instelling van Grundig zorgt voor een snel invriesproces in de bovenste compartimenten van de vriezer. Voedsel wordt 10% sneller bevroren dan wanneer het op andere planken wordt bewaard, waardoor essentiële voedingsstoffen en vitamines worden behouden.

Top 10 Amerikaanse koelkasten aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 Expert Hisense RS711N4AFE Amerikaanse koelkast 1049. 00 Bekijk aanbieding
2 Expert Etna AKV778I Amerikaanse koelkast Rvs 1199. 00 Bekijk aanbieding
3 Expert Etna AKV678ZWA Amerikaanse koelkast Zwart 1249. 00 Bekijk aanbieding
4 Expert Etna AKV578IRVS Amerikaanse koelkast Zilver 1249. 00 Bekijk aanbieding
5 Expert Etna AKV578IZWA Amerikaanse koelkast Zwart 1299. 00 Bekijk aanbieding
6 Expert Smeg FQ60XDAIF Amerikaanse koelkast Rvs 2519. 00 Bekijk aanbieding
7 EP Samsung RS6HA8891SL Family Hub Amerikaanse koelkast 2709. 00 Bekijk aanbieding
8 Megekko Samsung RF65A977FSR amerikaanse koelkast Vrijstaand 637 l F Roestvrijstaal 3180. 00 Bekijk aanbieding
9 EP Liebherr XRFsf 5225 Plus Amerikaanse koelkast 3299. 00 Bekijk aanbieding
10 Expert Liebherr CBNes 6256-25 Amerikaanse koelkast Zilver 5999. 00 Bekijk aanbieding