Alle categorieën

tot


Vriezers

Het integreren van zowel een koelkast als een vriezer in één hoog apparaat zorgt ervoor dat je niet naar de garage of onder de trap hoeft te sjouwen om je diepvriesproducten op te halen. Maar het belangrijkste is dat koelkasten met vriezers meestal worden geleverd met een breed scala aan verschillende functies om je leven gemakkelijker te maken.

Vriezer bestellen

Deze omvatten automatische ontdooiing, wat de moeite bespaart om je koelkast periodiek te moeten ontdooien, en een antibacteriële coating om de hygiëne in je koelkast te verbeteren. Bovendien worden sommige koel-vriescombinaties geleverd met een wijnrek of flessenhouder, terwijl de meeste zijn uitgerust met een eierrek en aparte compartimenten voor fruit en groenten.

De nieuwste moderne koel-vriescombinaties hebben ook andere handige functies, zoals waterdispensers en snelvriesfuncties, allemaal smaakvol verpakt in een verfijnde, geborstelde stalen behuizing.

Welke vriezer is het meest economisch?

IceKing TT35WE

Deze geweldige mini vriezer IceKing TT35WE is ideaal voor een klein appartement of als extra opslagruimte in een groter huishouden. Deze tafelmodel vriezer zal ook interessant zijn voor eigenaren van caravans en smalle boten. De IceKing TT35WE Tafelmodel Vriezer stelt je in staat om je diepvriesproducten veilig op te bergen zonder veel ruimte in beslag te nemen.

De TT35WE is een tafelmodel vriezer met een redelijke capaciteit en uitstekende efficiëntie, dus verbruikt heel weinig elektriciteit en helpt die rekeningen laag te houden. Om het nog discreter te laten passen waar ruimte beperkt is, is het ook ontworpen met een omkeerbare deur, zodat je deze kunt aanpassen zodat deze in de meest handige richting opent. Iceking is een betrouwbaar merk, dus deze vriezer wordt geleverd met een zelfverzekerde volledige garantie van 2 jaar voor zowel onderdelen als arbeid.

Welk merk vriezer is het beste?

 • Beko
 • Bosch
 • Fridgemaster
 • Lec
 • Liebherr
 • Logik (Currys)
 • Miele
 • Neff
 • Samsung
 • Siemens

De beste vriezers die je kunt kopen in 2024

Smeg UKS8F174NF

Type: Geïntegreerde opbouw vriezer
Opslagcapaciteit: 204 liter
Energielabel: F
Afmetingen: 178 x 55 x 55 cm (HxBxD)

Hoover HVTU542BHK

Type: Vrijstaande onderbouw vriezer
Opslagcapaciteit: 91 liter
Energielabel: F
Afmetingen: 85 x 55 x 58 cm (HxBxD)

Miele FNS 4382 E

Type: Vrijstaande opbouw vriezer
Opslagcapaciteit: 278 liter
Energielabel: E
Afmetingen: 185 x 60 x 67.5 cm (HxBxD)

Beko FFEP3791W

Type: Vrijstaande opbouw vriezer
Opslagcapaciteit: 404 liter
Energielabel: E 
Afmetingen: 191.2 x 70 x 76.8 cm (HxBxD)

Welke vriezer kan in de schuur worden geplaatst?

Sommige merken, zoals Beko, Liebherr en Logik, beweren dat sommige van hun vriezers geschikt zijn voor gebruik bij temperaturen tot -15°C. Het is echter het beste om voor het specifieke model dat je overweegt te controleren, omdat niet alle vriezers van deze merken gegarandeerd geschikt zijn voor gebruik bij temperaturen lager dan 10°C.

Elke koelkast, vriezer en koel-vriescombinatie heeft een klimaatklasse. Klimaatklassen worden vastgesteld door een internationale standaard en variëren van 10°C tot 43°C om zowel warme als koude landen te bestrijken. Hier is de volledige lijst van klimaatklassen en de temperaturen die ze bestrijken:

 • 10-32°C: SN
 • 16-32°C: N
 • 16-38°C: ST
 • 16-43°C: T


Je kunt de klimaatklasse van je vriezer vinden door het typeplaatje binnenin het apparaat of de handleiding te controleren. Sommige apparaten kunnen meerdere klimaatklassen bestrijken, dus je kunt een apparaat zien met een klimaatklasse van SN-T, wat betekent dat het is ontworpen om te werken in temperaturen variërend van 10°C tot 43°C.

Welke vriezer kan vorst weerstaan?

Als ruimte voor diepvriesproducten bovenaan je lijst staat, zul je dol zijn op deze uitstekende geïntegreerde vriezer van Liebherr. Ontworpen om te worden ingebouwd in een hoge kast met een meubeldeur aan de voorkant, integreert dit model naadloos met je keuken en biedt het een capaciteit van 213 liter, verdeeld over 8 vrieslades. Als je een hekel hebt aan het ontdooien van de vriezer, zul je blij zijn te weten dat dit model frost-free is, wat betekent dat ontdooien niet nodig is.

Het lijkt erop dat je een gedetailleerde gids hebt samengesteld over koel-vriescombinaties en vriezers, waarbij je merken en modellen hebt besproken en zelfs hebt gekeken naar specifieke functies, zoals het vermogen om in de schuur te worden geplaatst en het vermogen om vorst te weerstaan.

Top 10 Vriezer aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 Expert Siemens GS36NVIEP Vriezer Rvs 999. 00 Bekijk aanbieding
2 Expert Bosch GSN54DWDV Vriezer Wit 999. 00 Bekijk aanbieding
3 Expert Liebherr FNf 5207-20 Vriezer Wit 999. 00 Bekijk aanbieding
4 EP Siemens GS51NAWCV iQ500 vrieskast 999. 00 Bekijk aanbieding
5 Expert Beko BFNA247E40SN Inbouw vriezer Wit 999. 00 Bekijk aanbieding
6 Expert Siemens GS36NAXEP Vriezer Zwart 1009. 00 Bekijk aanbieding
7 Expert Bosch GSN36AIEP Vriezer Rvs 1069. 00 Bekijk aanbieding
8 Expert Miele FN 4372 E ws Vriezer Wit 1079. 00 Bekijk aanbieding
9 Expert Liebherr GGU 1400-21 Vriezer Wit 1084. 00 Bekijk aanbieding
10 Expert Siemens GS36NVXEV Vriezer Zwart 1089. 00 Bekijk aanbieding