Alle categorieën

Samsung laptops

In het assortiment Samsung laptops vind je de innovatieve Achieve collectie, een geavanceerde reeks laptops die zijn ontworpen om je te helpen je ideeën te ontwikkelen en optimaal te werken.

Samsung laptop kopen

Als je op zoek bent naar een slanke, intuïtieve computermaat om je dag mee door te komen, dan vertegenwoordigen deze ingenieuze Samsung laptops het laatste woord in gebruiksvriendelijkheid en slim toegepaste technologie.

Verkrijgbaar in verschillende prijsklassen voor de meeste budgetten, biedt de Achieve serie een vloeiend, briljant flexibel pakket dat een verscheidenheid aan configuraties samenstelt voor elke gelegenheid. Elke Galaxy Book in de Achieve collectie wordt geleverd met een folio case, die is voorzien van een comfortabel toetsenbord en een standaard die in verschillende posities kan worden gevouwen. De standaard heeft drie kijkposities, zodat je de hoek kunt aanpassen voor comfortabel notities maken, video's bekijken of typen.

En daar houdt het intelligente ontwerp niet op. Elke Galaxy Book 2 in 1 Samsung laptop is uitgerust met een S Pen waarmee je met de hand to-do lijstjes kunt schrijven, op documenten kunt tekenen en de hele dag door kunt schetsen. De S Pen levert een opmerkelijk naturalistische handschrift en schets ervaring dankzij de verbeterde gevoeligheid.

De Achieve touch-screen collectie omvat verschillende formaten en processorsnelheden, van de supercompacte 10,6" SM-W620 - perfect voor moeiteloze draagbaarheid en dagelijks gemak - tot de 12" W720, die een slanke, lichtgewicht constructie combineert met de kracht van een indrukwekkende 7e generatie Intel® Core™ i5-processor.

Samsung laptops 17 inch

Samsung, het Koreaanse merk, is beroemd om zijn elektronische apparaten, waaronder tv's en Android-telefoons. Maar het bedrijf heeft zijn activiteiten uitgebreid door een breed scala aan Samsung-laptops te introduceren die beschikbaar zijn om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten consumenten, van zakenmensen die zwaar leunen op spreadsheets tot ontwerpers die op zoek zijn naar krachtige processors.

Deze Samsung-laptops onderscheiden zich in de concurrentie en presteren beter dan bekende merken op het gebied van prestaties dankzij snelle processors, strakke ontwerpen, lange batterijduur, standaard visuals en brede schermen.

Bovendien bevat de Samsung Galaxy-serie lichte apparaten die gemakkelijk draagbaar zijn en de kwaliteit waar jij altijd naar heeft verlangd, garanderen. Of je nu de voorkeur geeft aan Windows of Chrome-besturingssystemen, de Samsung Galaxy-laptops hebben je gedekt met meerdere OS-opties en ondersteuning voor S-pen.