Alle categorieën

tot


iPads: de beste koop en het verschil tussen een iPad en iPad Air

Wil je weten welke iPad de beste koop is? Of ben je benieuwd wat het verschil is tussen een iPad Air en de normale iPads? Als je op zoek bent naar een goede betaalbare tablet van Apple, is het belangrijk om de verschillen en functies te kennen van de iPad modellen.

Deze tablets gebruik je thuis, maar ook onderweg, op kantoor of tijdens het reizen. Ze zijn compact van formaat en licht van gewicht. Dat terwijl je wel gebruik kunt maken van belangrijke functies. Je kunt surfen over het internet, je mail beantwoorden of andere taken uitvoeren. Natuurlijk is een iPad Pro of een iPad Air ook geschikt om spelletjes op te spelen.

Welke iPad is de beste koop?

Als je een tablet van Apple wilt kopen en op zoek bent naar de beste koop, dan is de iPad Pro 2022 de beste keuze. Zeker als je het apparaat ook zakelijk of intensief wilt gaan gebruiken. Deze iPads zijn voorzien van de populaire en moderne M2 chip van Apple. Je vindt deze chip ook in de iPad Air 2. De iPad uit 2022 is niet voor niets de beste koop.

Je kunt gebruik maken van een ProMotion Liquid Retina beeldscherm in de formaten 12,9 en 11 inch. De tablet is compatible met een toetsenbord van Apple, maar je kunt ook diverse externe apparaten aansluiten. Bijvoorbeeld via de USB of de Thunderbolt aansluitingen.

Wil je deze tablet ook gebruiken om foto’s te maken? Dan zit je goed. De beste koop iPad heeft een LiDAR scanner in de camera én een indrukwekkende opslag en werkgeheugen. Die kan variëren van 128 GB tot zelfs 2 TB opslag. Dat maakt deze iPad de beste koop.

Een goede betaalbare iPad kopen

Wil je een goede betaalbare iPad kopen maar niet te veel geld uitgeven? Dan kun je ook kiezen voor een refurbished iPad. Dit zijn tablets van Apple, afkomstig van een eerste eigenaar. De apparaten worden gecontroleerd en waar nodig voorzien van originele onderdelen. Je kunt dan een goede betaalbare iPad kopen met de beste specificaties. Zoals de iPad Air 2, de iPad Pro of een goede Apple tablet uit het jaar 2022.

Wat is het verschil tussen de iPad Air en de iPad?

Als je een iPad wilt kopen, dan heb je de keuze uit flink wat verschillende modellen. Zoals de Air of de normale iPad bijvoorbeeld. Hoewel de apparaten uiterlijke overeenkomsten tonen, zijn er ook duidelijke verschillen. Belangrijk om te weten, want zo maak je altijd de beste keuze. Welke tablet van Apple je kiest is ook afhankelijk van jouw wensen en het doel waarvoor je de tablet gebruikt. De opvallendste verschillen tussen de iPad modellen zijn:
 

Design

Het design van beide modellen Apple tablets komt overeen. Er zijn vrijwel geen verschillen op te merken. Dat geldt wel voor de kleuren. Zo is de iPad Air leverbaar in zachte kleuren. Ben je een liefhebber van opvallend? De iPad 2022 heeft wel intense en diepe kleueren.

Beeldscherm

De Air en de normale iPad van Apple hebben een beeldscherm dat voorzien is van Liquid Ratina. Het scherm van de iPad Air is gelamineerd en iets kleiner dan die van de iPad uit 2022. Ook hebben de Air modellen een speciale laag over het beeldscherm waardoor je geen last hebt van hinderlijke reflecties. Dit hebben de normale iPads van Apple niet.

Werkgeheugen en processor

Hier vind je de belangrijkste verschillen tussen een iPad Air en een iPad. De Air modellen hebben een M1 chip in combinatie met een werkgeheugen van 8GB. Je kunt de iPad Air daardoor bijvoorbeeld gebruiken voor surfen of tekstverwerken. De iPads uit 2022 hebben 4 GB werkgeheugen en zijn verrijkt met een A14 chip. Dit is de beste koop op het gebied van iPads als je ook zware programma's wilt gebruiken. Zoals videobewerking bijvoorbeeld.

Prijs

Natuurlijk zijn er ook verschillen in prijs. Een goede iPad Pro is vaak duurder dan wanneer je kiest voor een iPad Air. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de staat van de tablet. Een refurbished iPad is vaak goedkoper dan een nieuwe iPad Air 2 of iPad Pro. Over het algemeen is de Air van Apple € 200,00 tot € 300,00 goedkoper dan de Pro modellen.

Top 10 iPads aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 TVoutlet Tablet Apple iPad Pro 16 GB RAM 11" M1 Silver 2 TB 0. 00 Bekijk aanbieding
2 TVoutlet Tablet Apple iPad 2021 Zilverkleurig 3 GB RAM 64 GB 0. 00 Bekijk aanbieding
3 TVoutlet Apple iPad Pro Wi-Fi 128GB Grijs 11" (2022) 0. 00 Bekijk aanbieding
4 TVoutlet Tablet Apple iPad Zilverkleurig Wi-Fi 4G LTE 3 GB RAM 32 GB 0. 00 Bekijk aanbieding
5 TVoutlet Apple iPad Air Wi-Fi 64GB Blauw (2022) 0. 00 Bekijk aanbieding
6 EP Apple iPad Air 10.9" (2022) Wifi 256GB roze 979. 00 Bekijk aanbieding
7 EP Apple iPad Air 10.9" (2022) Wifi + 5G 64GB roze 989. 00 Bekijk aanbieding
8 EP Apple iPad Air 10.9" (2022) Wifi + 5G 64GB paars 989. 00 Bekijk aanbieding
9 EP Apple iPad Air 10.9" (2022) Wifi + 5G 64GB wit 989. 00 Bekijk aanbieding
10 EP Apple iPad Air 10.9" (2022) Wifi 256GB paars 989. 00 Bekijk aanbieding