Alle categorieën

tot


Inbouw koelkasten

Siemens inbouwkoelkasten bieden een uitzonderlijke mix van innovatieve technologie, eigentijds ontwerp en energie-efficiëntie. Ontworpen om naadloos in je keuken te integreren, zijn deze koelkasten verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties om aan elke behoefte te voldoen.

Inbouw koelkast bestellen

Siemens levert de ultieme koeloplossing voor veeleisende huiseigenaren, met modellen die geavanceerde koelsystemen hebben om optimale vochtigheidsniveaus te behouden en slimme connectiviteitsfuncties bieden. Duurzaamheid staat centraal in hun aanpak, met energiebesparende functies en recyclebare materialen. Met aanpasbare instellingen en compartimenten zien deze koelkasten er niet alleen goed uit, maar zijn ze ook zeer functioneel, waardoor voedselopslag eenvoudiger, hygiënischer en georganiseerd wordt.

Liebherr inbouwkoelkasten herdefiniëren de normen voor moderne koeling. Met precisie ontworpen bieden deze koelkasten optimale koelprestaties terwijl ze naadloos opgaan in het ontwerp van je keuken. Elk kenmerk, van verstelbare planken tot geavanceerde temperatuurregeling, zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft. Het slanke en ruimtebesparende ontwerp van de ingebouwde modellen van Liebherr maximaliseert de opslagruimte zonder concessies te doen aan esthetiek. Kies voor Liebherr en ervaar een harmonieuze mix van stijl, functionaliteit en ongeëvenaarde koel-efficiëntie in je keuken.

Miele inbouw koel-vriescombinaties bieden de perfecte combinatie van koeling en vriezen in één apparaat. Deze alleskunners zijn ook aanpasbaar en kunnen worden voorzien van een aangepaste voorkant zodat ze perfect passen in het bestaande keukenontwerp. Met functies zoals efficiëntie en duurzaamheid, gebruikersinterfaces, puur genot en natuurlijke smaak, lange opslagtijden voor extra gemak, veelzijdigheid van koel-vriescombinaties, en heldere gebruikersinterfaces, brengt Miele hoogwaardige apparatuur voor jouw keuken.

De KENWOOD KIL60W23 Geïntegreerde onderbouwkoelkast met vaste scharnieren bespaart ruimte en houdt je voedsel vers met een capaciteit van 138 liter. Met een omkeerbare deur kun je het apparaat in je bestaande keukenindeling passen. Verstelbare poten zorgen ervoor dat alles mooi waterpas blijft, en de metalen achterkant is vlamwerend voor extra veiligheid. De LED-verlichting maakt het gemakkelijk om midden in de nacht een snack te pakken.

De HOTPOINT HL A1.UK.1 Geïntegreerde Onderbouwkoelkast met een capaciteit van 144 liter biedt voldoende ruimte voor je wekelijkse boodschappen. Met verstelbare glazen planken, een flessenrek op de deur, en twee groentelades, is het ontwerp geoptimaliseerd voor gemak. Het past perfect onder een aanrecht en achter een kastdeur, en de omkeerbare deur maakt het eenvoudig aan te passen aan de indeling van je keuken.

De HOTPOINT HS 12 A1 D.UK 1 Geïntegreerde Hoge Koelkast met Schuifscharnier biedt een capaciteit van 209 liter. Met 4 verstelbare planken en heldere LED-verlichting, houdt het je boodschappen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk. De omkeerbare deur geeft je flexibiliteit bij het plaatsen van de koelkast in je keuken.

De INDESIT Aquarius IL A1.UK 1 Geïntegreerde Onderbouwkoelkast met vaste scharnieren heeft een capaciteit van 144 liter en biedt handige functies zoals een flessenrek en twee groentelades. Het past naadloos onder een aanrecht en achter een kastdeur, met een omkeerbare deur voor extra aanpassingsmogelijkheden.

De KENWOOD KITL54W23 Geïntegreerde Hoge Koelkast met schuifscharnier geeft je 294 liter ruimte over 6 planken, waardoor het ideaal is voor je wekelijkse boodschappen. Met een groentelade, omkeerbare deur en heldere LED-verlichting, biedt het gemak en flexibiliteit.

De AEG 93 Liter geïntegreerde Onderbouwkoelkast in het wit biedt een ideale opslagoplossing met OptiSpace. Met afneembare crisper, chiller en vriesboxen is het ontworpen voor handige opslag. De elektronische bediening maakt precieze aanpassingen van de temperatuur mogelijk, en de ruime lade is perfect voor lange, onregelmatig gevormde groenten.

De Hotpoint 144 Liter Onderbouw geïntegreerde koelkast heeft een flessenrek, zuivellade, 2 verstelbare glazen planken en 2 groenteladen. Met een omkeerbare deur en een capaciteit van 144 liter, past het naadloos in je keuken.

De Indesit 134 Liter Vrijstaande Onderbouw Lade Koelkast in het wit beschikt over een antibacteriële dichting, een volledige lade voor fruit en groenten, en heeft een garantie van 10 jaar op onderdelen. Met een omkeerbare deur biedt het 134 liter bruikbare ruimte.

De electriQ 61 Liter Vrijstaande Onderbouw Lade Koelkast in het wit is super slank, compact en slechts 45 cm breed. Met 2 verstelbare glazen planken, een volledige breedte saladecrisper onderaan en 2 vaste deurbakken tussenin biedt deze koelkast optimale opslag. De omkeerbare deur geeft je flexibiliteit bij het plaatsen, en het compacte ontwerp past gemakkelijk onder je keukenwerkblad.

De electriQ 62 Liter Vrijstaande Onderbouw Koelkast met Vriesvak in het wit is perfect voor wie niet wil inleveren op prestaties of ruimte. Met een capaciteit van 62 liter is er voldoende ruimte voor essentiële levensmiddelen. Het slanke, vrijstaande ontwerp van slechts 45 cm breed maakt het ideaal voor kleine huishoudens.

Met twee verstelbare planken, twee in-deur balkons en een doorzichtige onderste lade heb je een geoptimaliseerde opslag en blijft je voedsel gescheiden. De toegevoegde ijsbox bovenaan is handig voor het bewaren van kleinere bevroren items of voor het maken van ijs om drankjes te koelen.

Deze koelkasten zijn ontworpen met aandacht voor detail, zodat ze voldoen aan verschillende behoeften en passen bij diverse keukenstijlen. Of je nu op zoek bent naar een inbouwkoelkast met geavanceerde functies, een ruime onderbouwkoelkast die in je keuken past, of een compacte, vrijstaande koelkast voor kleinere ruimtes, er is een breed scala aan opties om uit te kiezen.

Kortom, met deze diverse selectie van koelkasten bieden verschillende merken zoals Siemens, Liebherr, Miele, Hotpoint, Indesit, KENWOOD, en electriQ oplossingen die variëren in capaciteit, ontwerp en functies. Of het nu gaat om het integreren van koelapparaten naadloos in je keuken, het optimaliseren van opslagruimte, of het toevoegen van handige functies, deze koelkasten bieden een combinatie van stijl en functionaliteit om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Top 10 Inbouw koelkast aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 Expert Miele K 7303 F Selection Inbouw koelkast zonder vriesvak 959. 00 Bekijk aanbieding
2 Expert AEG SKB818E1DS Inbouw koelkast zonder vriesvak Wit 959. 00 Bekijk aanbieding
3 Expert Bosch KIL32ADD1 Inbouw koelkast met vriesvak 999. 00 Bekijk aanbieding
4 Expert Bosch KIL72AFE0 Inbouw koelkast met vriesvak Wit 999. 00 Bekijk aanbieding
5 Expert AEG SDB416E1AS Inbouw koelkast met vriesvak Wit 999. 00 Bekijk aanbieding
6 Expert AEG SKB618F1DS Inbouw koelkast zonder vriesvak Wit 1009. 00 Bekijk aanbieding
7 Expert Miele K 7304 F Selection Inbouw koelkast met vriesvak 1009. 00 Bekijk aanbieding
8 Expert AEG SKB818E1DC Inbouw koelkast zonder vriesvak Wit 1029. 00 Bekijk aanbieding
9 Expert Miele K 7316 E Inbouw koelkast met vriesvak 1049. 00 Bekijk aanbieding
10 Expert Siemens KI81REDE0 extraKlasse Inbouw koelkast zonder vriesvak Wit 1049. 00 Bekijk aanbieding