Alle categorieën

HP laptops

Opzoek naar een nieuwe laptop? Laat ons je helpen bij je keuze! Met de HP Laptop keuzehulp vind je de beste match voor jou levensstijl.

HP laptops

Ervaar kracht en draagbaarheid met de HP Laptop. Boordevol geavanceerde functies en betrouwbare prestaties, is het je perfecte metgezel voor productiviteit en entertainment onderweg. Verrijk je computerervaring met de innovatie van HP.

HP-laptops bieden de ideale balans tussen kracht, prestaties en elegantie. We hebben een collectie van de nieuwste, maar toch goedkope HP-laptops voor computerliefhebbers, professionals en studenten.

HP laptop Notebooks

Vind gemakkelijk een ideale match tussen de krachtige HP Pavilion-serie, de aanpasbare HP ProBook-serie en de premium HP EliteBook-serie.

Op zoek naar budgetvriendelijke opties zonder in te leveren op prestaties? Onze HP Stream-serie en HP 250-serie zijn ontworpen om ongelooflijke waarde en efficiëntie te bieden, waardoor ze perfecte metgezellen zijn voor studenten en professionals met een budget.

Dankzij hun slanke en lichtgewicht ontwerp kun je een HP-laptop onderweg gebruiken en vertrouwen op onovertroffen niveaus van beveiliging en een lange batterijduur. Voor degenen die hun werk online doen, is een Chromebook ideaal. Het is immuun voor virussen en heeft minder kans op falen of beschadiging omdat er geen traditionele harde schijf is. Een HP-touchscreen-laptop verrijkt alledaags computergebruik, waardoor je snel kunt vegen tijdens presentaties of gemakkelijk kunt scrollen tijdens het online browsen.

Kies een van onze HP-laptops met 12e generatie Intel Core i5 voor ultrasnelle opstart zodat je snel kunt doorgaan waar je was gebleven. Houd meerdere programma's en tabbladen tegelijk open zonder ongewenste vertraging terwijl je multitaskt. Onberispelijke graphics zijn een andere zekerheid op een HP Pavilion-laptop. Een micro-edge full HD-scherm met een groter body-to-screen ratio geeft je die bioscoopervaring thuis terwijl je online video's streamt of je nieuwste vakantiefoto's bewondert.

HP laptops met touchscreen

Zet een van onze touchscreen HP-laptops rechtop op tafel terwijl je de nieuwste film kijkt, vouw hem dan weer dicht en stop hem in je tas om mee te nemen naar kantoor. Als je de voorkeur geeft aan een tablet- of laptoppositie, kan hij ook in deze vorm worden gedraaid. Creatieve denkers, let op. Teken, label of noteer met de bijbehorende pen die razendsnel reageert voor perfecte precisie. Hier zijn geen ongewenste achtergronden voor video-oproepen, met camera's die kunnen worden uitgeschakeld voor privacy en een speciale microfoon dempknop ingebouwd.