Alle categorieën

tot


Sonos speakers: wat zijn de beste Sonos speakers van dit moment?

Sonos speakers voorzien je thuis van een geweldige geluidservaring. De speakers zijn compact van formaat, maar bevatten wél de meest hoogwaardige onderdelen. Je verbindt deze speakers met het wifi netwerk om muziek te kunnen streamen, maar sommige boxen van Sonos zijn ook voorzien van Bluetooth. Dat betekent dat je ook moeiteloos andere apparaten kunt verbinden. Zoals jouw tablet of smartphone bijvoorbeeld. Maar wat zijn de beste Sonos speakers? En wat is beter? Bose, JBL of toch Sonos luidsprekers met wifi?

Welke speaker van Sonos heb ik nodig?

Sonos heeft een speaker voor elke ruimte. Voor kleine en grote woonkamers of slaapkamers, maar ook voor buiten in de tuin of op het terras. Als je kiest voor een Sonos speaker met Multiroom functie, kun je meerdere speakers makkelijk met elkaar verbinden. Zo geniet je overal in huis van jouw favoriete playlist, zonder dat je de box hoeft te verplaatsen. Zoek je een fijne speaker voor een ruimte met een gemiddeld oppervlak?

  • Sonos One: Kleine ruimtes
  • Sonos Move: Middelgrote ruimtes of buiten         
  • Sonos Five: Grote ruimtes
  • Sonos Era: Met stereogeluid en midwoofer
  • Sonos Roam: Compacte speaker met bluetooth

Zoals de slaapkamer of de keuken bijvoorbeeld? Dan is de One speaker van Sonos een goede keuze. Ze hebben een compact design waardoor je ze eenvoudig kunt plaatsen waar je wilt. Voor op het terras of in middelgrote woonkamers, is de Move van Sonos een prima keuze. Deze Sonos speakers zijn uitgerust met bluetooth zodat je ze ook mee kunt nemen onderweg. Je verbindt deze speakers dus niet alleen met wifi, maar ook met bluetooth. Wil je een hoogwaardige speaker voor grote ruimtes? Kies dan voor de Five met 6 speakers.

Wat zijn de beste Sonos speakers?

Als je kiest voor een speaker van Sonos, maak je natuurlijk altijd een goede keuze. het vooraanstaande merk heeft verschillende modellen en typen luidsprekers in zijn assortiment. Ze verschillen qua formaat, verbindingsmogelijkheden, design, mogelijkheden en functies. Wil je een Sonos speaker kopen? Dit zijn de beste wifi en bluetooth speakers van Sonos.

Sonos One

De Sonos One is misschien wel één van de populairste speakers van het merk. Deze luidspreker kun je bedienen met je stem via Google Assistant, maar ook via de touch-functie. De One van Sonos verbind je via wifi. De speaker heeft 2 versterkers, een microfoon, midwoofer en een tweeter voor een ultieme geluidsweergave. Ook handig is het design van de Sonos One. Deze is relatief compact, strak vormgegeven en bestand tegen vocht.

Sonos Move

Wil je een speaker op zowel bluetooth als wifi? Dan is de Sonos Move voor middelgrote kamers of buitengebruik een goede keuze. Deze speaker is compatible met Google Assistant en is voorzien van Trueplay. Je laadt de accu van deze Sonos speaker eenvoudig op via het praktische laadstation. De luidspreker is door het handvat altijd klaar voor bedraad en draadloos gebruik. De accu heeft een capaciteit van 10 uur. Vocht of schokken? Dat is door de behuizing van de Sonos Move speaker geen probleem. Hij kan tegen een stootje.

Sonos Five

De Five is de beste Sonos speaker voor het grote werk. De middelgrote speaker is voorzien van Multiroom en is uitbreidbaar. De speaker is makkelijk te verbinden met jouw wifi thuisnetwerk. Via de applicatie kun je de bass en het stereo geluid aanpassen zoals jij dat wilt. De behuizing en de vormgeving zijn strak waardoor de Sonos Five zich thuis voelt in elke ruimte of interieur. Daarnaast heeft deze Sonos wifi speaker een touchfunctie, worden updates automatisch geïnstalleerd en kun je streamen via jouw telefoon of Apple AirPlay.

Wat is beter: Bose of Sonos?

De speakers van Bose of Sonos doen vrijwel niet voor elkaar onder als het aankomt op geluidskwaliteit. Het is vooral persoonlijk welk geluid jij mooier vindt klinken. Voor de één is dat de muziek die uit een Bose speaker komt, terwijl de ander de voorkeur geeft aan Sonos. Een ander verschil tussen deze 2 merken is dat Bose speakers veelal zijn voorzien van Bluetooth. Bij Sonos kun je alleen de Move met een wifi-netwerk en bluetooth verbinden.

Is Sonos of JBL beter?

Dezelfde verschillen zien we ook terug als we de speakers van Sonos vergelijken met die van JBL. Qua geluid is het vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur. Zoek je een speaker die je makkelijk met bluetooth kunt verbinden, waterdicht en schokbestendig is? Dan zijn de speakers van JBL een goede keuze. Zoek je een goede wifi speaker voor in de woonkamer of in de keuken? Dan kun je het beste kiezen voor de speakers van Sonos.

Top 10 Sonos speakers aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 EP Sonos One SL 149. 00   

Je bespaart 300. 00

Bekijk aanbieding
2 EP Sonos One SL 149. 00 Bekijk aanbieding
3 Expert Sonos Move Wifi speaker Zwart 299. 00 Bekijk aanbieding
4 Expert Sonos Move Wifi speaker Wit 299. 00 Bekijk aanbieding
5 Expert Sonos Move 2 Wifi speaker Wit 369. 00 Bekijk aanbieding
6 Expert Sonos Move 2 Wifi speaker Zwart 369. 00 Bekijk aanbieding
7 EP Sonos Port audiostreamer 449. 00 Bekijk aanbieding