Alle categorieën

tot


Stofzuigers

Of je nu kruimels achter de bank vandaan haalt, de rommel van de kinderen opruimt, vervelende dierenharen opzuigt of een grondige reiniging van het tapijt aanpakt, ontmoet je schoonmaakmaatje in het volledige assortiment Henry-stofzuigers. Henry en Hetty's betrouwbare, krachtige en probleemloze reiniging heeft hen direct herkenbare en universeel vertrouwde iconen in huishoudens gemaakt.

Dyson V15 Detect Absolute: De beste stofzuiger

Dyson heeft het opnieuw gedaan met de Dyson V15 Detect Absolute, een draadloze stofzuiger die alles op de markt overtreft. Hoewel het er opmerkelijk uitziet als zijn voorganger, de V11, heeft Dyson verbeteringen aangebracht en voortgebouwd op deze solide basis, met een verhoogd vermogen en nieuwe functies.

De V15 Detect Absolute dankt zijn naam aan een van zijn belangrijkste nieuwe functies: een laser op de Slim Fluffy gemotoriseerde kop die is ontworpen voor het reinigen van harde vloeren. Het verlicht zelfs de kleinste stofdeeltjes op je vloer, zodat je weet waar je bent geweest en waar je nog moet schoonmaken.

De High Torque en kleinere gemotoriseerde koppen hebben nu anti-verwringingstechnologie om te voorkomen dat de rolborstels haar verzamelen en regelmatig moeten worden schoongemaakt. Deze nieuwe functies zijn niet goedkoop: de V15 Detect Absolute is een van de duurste stofzuigers die je kunt kopen. Als je het je echter kunt veroorloven, krijg je zonder twijfel de beste draadloze stofzuiger op de markt.

Belangrijkste specificaties - Afmetingen (BxDxH): 250 x 252 x 1.264 mm; Gewicht: 3 kg; Bakcapaciteit: 760 ml; Stofzuigertype: Draadloze stok; Zakloos: Ja; Zuigkracht - vermeld (AW): 240.

Henry Hoover: De beste budgetstofzuiger

Het meest recente model HVR160 heeft de vermogensclassificatie van de vorige generaties gehalveerd - van 1.200 naar 620 W - maar de zuigkracht is nog steeds meer dan respectabel.

Effectieve stofverzameling gaat gepaard met aangenaam stille prestaties, en de enorme bakcapaciteit van 9 liter overtreft die van andere stofzuigers in deze lijn. De enorme 26,8 m netsnoer kan een beetje in de war raken als je niet voorzichtig bent, maar het is een zegen als je een van die mensen bent die een hekel heeft aan het steeds opnieuw inpluggen van je stofzuiger. Henry's grootste aantrekkingskracht is echter de waarde voor je geld: vervangende zakken en filters zijn relatief goedkoop, en de algehele prestaties zijn fantastisch voor een stofzuiger die zo weinig kost. De beste budgetstofzuiger veruit.

Belangrijkste specificaties - Afmetingen (BxDxH): 340 x 360 x 370 mm; Gewicht: 8 kg; Bakcapaciteit: 9 l; Stofzuigertype: Cilinder; Zakloos: Optioneel; Stofzuigervermogen: 620 W.

Shark ICZ300UKT: De beste draadloos-opstaande hybride

De Shark ICZ300UKT is de perfecte draadloze stofzuiger voor een grondige schoonmaak van het hele huis. De batterij gaat 60 minuten mee, wat voldoende tijd zou moeten zijn om een bescheiden huis schoon te maken. Als je echter meer tijd nodig hebt, is de batterij eenvoudig te verwijderen en op te laden, en je kunt een tweede batterij toevoegen om je stofzuigtijd te verdubbelen voor ongeveer €100.

Zijn veelzijdige DuoClean-vloerkop werkt wonderen op zowel tapijt als harde vloer, met zowel een zachte rol als een reguliere borstelrol in de hoofdeenheid. Shark's Anti Hair Wrap-technologie voorkomt dat haar verstrikt raakt rond de rollen, en het wordt geleverd met een geweldige selectie van gereedschappen en accessoires om alle belangrijke stofzuigklussen te dekken.

Belangrijkste specificaties - Afmetingen (BxDxH): 260 x 250 x 1.080 mm; Gewicht: 6,2 kg; Bakcapaciteit: 0,6 l; Stofzuigertype: Draadloze rechtopstaande; Zakloos: Ja; Stofzuigervermogen: 450 W.

Eufy RoboVac 15C Max: De beste robotstofzuiger

Als je niet zo enthousiast bent om zelf de handen uit de mouwen te steken, of gewoon iets wilt hebben dat je helpt bij je huishoudelijke taken, dan wordt een robotstofzuiger steeds meer een solide metgezel in veel huishoudens. De Eufy RoboVac 15C Max is zonder twijfel de beste robotstofzuiger die je kunt kopen. Het biedt de beste waarde die we tot nu toe hebben getest, verreweg.

Ondanks dat het een fractie kost van de prijs van andere concurrenten, mist de Eufy RoboVac 15C Max misschien enkele opvallende functies, zoals de mogelijkheid om je kamer in kaart te brengen en infraroodobject vermijding. Maar met solide prestaties op verschillende vloeren kun je echt niet fout gaan. Belangrijker nog, vanwege zijn kleine formaat kan de RoboVac 15C Max vrijwel elk deel van je vloer bedekken met weinig moeite van jouw kant. En uiteindelijk is dat toch het droomscenario, nietwaar?

Belangrijkste specificaties - Afmetingen (BxDxH): 325 x 325 x 72 mm; Gewicht: 2,7 kg; Bakcapaciteit: 0,7 l; Stofzuigertype: Robot; Zakloos: Ja; Zuigkracht: 2.000Pa.

Numatic George: De beste nat- en droogzuiger

Weinig stofzuigers zijn een-truc pony's, maar bijna niemand voert zo veel functies uit als de George van Numatic. Deze onopvallende stofzuiger zuigt net zo goed als zijn felrode broer Henry, maar met een paar aanpassingen kan hij ook tapijten, harde vloeren en bekleding wassen met een mengsel van water en wasmiddel, waarbij het vuile water daarna wordt opgezogen zodat het gebied bijna droog blijft.

Hoewel het stofzuigen niet per se de beste reiniging oplevert - het vertrouwt alleen op zuigkracht en mist de tapijtagitatie van een gemotoriseerde rolborstel - doet het de klus en is het redelijk geprijsd. Echter, als het gaat om nat reinigen, is George absoluut een wonder. In onze tests bleek het zeer geschikt voor het verwijderen van vuil uit tapijten en lastige bekleding - zoals automatten - en het werkt ook op harde vloeren. Als je zowel stofzuigen als nat reinigen in één apparaat, is het moeilijk te verslaan.

Belangrijkste specificaties - Afmetingen (BxDxH): 360 x 370 x 510 mm; Gewicht: 11,2 kg; Bakcapaciteit: 15 l; Stofzuigertype: Cilinder; Zakloos: Nee; Stofzuigervermogen: N/S.

Top 10 Stofzuigers aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 Expert Beko VCO42701AR Zakloze stofzuiger Rood 99. 95   

Je bespaart 969. 05

Bekijk aanbieding
2 Expert Siemens VS06A111 Stofzuiger Blauw 99. 95 Bekijk aanbieding
3 EP Philips FC8240/09 PowerGo stofzuiger met zak 99. 99 Bekijk aanbieding
4 Alternate BLACK+DECKER DVA325JP07 10.8V 2.5Ah PET Kruimeldief met dierenborstel handstofzuiger 99. 99 Bekijk aanbieding
5 Alternate Fakir Hand- Steelstofzuiger Starky HSA 222 steelstofzuiger 101. 90 Bekijk aanbieding
6 Alternate Bosch Oplaadbare stofzuiger Readyy'y 16Vmax steelstofzuiger 102. 90 Bekijk aanbieding
7 Expert Bosch BGBS2RD1H Stofzuiger Rood 104. 00 Bekijk aanbieding
8 Expert Bosch BGLS2WH1H Stofzuiger Wit 105. 00 Bekijk aanbieding
9 Expert Ecovacs DEEBOT X2 OMNI Robot stofzuiger Zwart 999. 00 Bekijk aanbieding
10 TVoutlet Robot stofzuiger Dreame W10 Pro 1069. 00 Bekijk aanbieding