Alle categorieën

tot


Kookplaten

De unieke verticale schuifregelaar maakt de bediening nog eenvoudiger door intuïtieve op- en neergaande bewegingen van je vinger of direct te tikken met de vingertop. Alle belangrijke functies zijn binnen handbereik in een oogwenk.

Geen producten gevonden!

Minimaal volume

Altijd opmerkelijk stil, zelfs op hoog vermogen: De reden hiervoor ligt in de optimale luchtstroom en het gebruik van een extreem stille ventilator. Er zijn geen afleidingen tijdens het koken en geen onderbrekingen tijdens het vermaken.

Eenvoudige reiniging

Alle delen die in aanraking komen met kookdampen kunnen eenvoudig worden verwijderd via de toegankelijke, brede inlaatopening. Ze kunnen vervolgens in de vaatwasser worden gereinigd, waar ze zeer weinig ruimte innemen.

Geïntegreerde vetopvangbak

Als er tijdens het koken iets wordt gemorst, vangt de geïntegreerde lekbak veilig zowel vaste stoffen als vloeistoffen op.

Maximale opbergruimte

Met een hoogte van minder dan 200 mm en een geïntegreerde recirculatie-eenheid garandeert de lage installatiehoogte maximale opbergruimte voor potten en andere keukengerei in de kast eronder. Zelfs in keukenkasten van 60 cm diep hoeven geen laden te worden ingekort in recirculatiemodus. Een verandering van de norm.

Compacte afmetingen

Dankzij de compacte afmetingen en een kookplaatdiepte van 515 mm is het systeem geschikt voor standaard keukenunits (60 cm vanaf de voorrand) zoals geleverd door alle huidige fabrikanten.

Automatische afzuigkapregeling

Het vermogensniveau van de afzuigkap past zich automatisch aan de huidige kookomstandigheden aan. Er is geen constante handmatige aanpassing nodig, zodat je je volledig kunt concentreren op het koken.

Grote lekbak - Inhoud 3 liter

De grote lekbak onder het apparaat kan tot 3 liter vloeistof bevatten zonder het risico het apparaat te beschadigen. De lekbak kan eenvoudig van onderaf worden verwijderd zonder enige behoefte aan gespecialiseerde kennis.

Minimalistisch design

De kookplaat en afzuigkap zijn ideaal voor inbouw. De perfecte lijnen zorgen ervoor dat ze discreet en elegant opgaan in elke moderne keukenontwerp. In stand-bymodus is het bedieningspaneel vrijwel onzichtbaar en tijdens bedrijf is het dankzij intelligent lichtontwerp teruggebracht tot de essentie.

Super Simple Mode

Alle bedieningsfuncties - behalve de selectie van kookzones en vermogensniveaus - zijn gedeactiveerd. Het resultaat is een aanzienlijk verminderde uitstraling. Extra functies die niet nodig zijn voor de klant worden ook niet meer per ongeluk geactiveerd.

Ontdek ons assortiment inductiekookplaten

Inductiekookplaten verschillen van normale gas- of elektrische kookplaten omdat ze geen vlam gebruiken om de pan te verwarmen. In plaats daarvan maakt een inductiekookplaat gebruik van magnetische velden die worden gecreëerd door een spoel in de basiseenheid om de pan te verwarmen. Dit betekent dat inductiekookplaten zeer weinig, zo niet helemaal geen, warmte-uitstoot produceren. Het resultaat? Een schonere, gezondere kookplaat met minder rook en lawaai.

De schoonheid van een inductiekookplaat zit niet alleen in de efficiëntie, maar ook in de veelzijdigheid. Inductiekookplaten zijn ontworpen om te werken bij zeer hoge temperaturen, zodat je een gelijkmatige warmteverdeling over je pannen krijgt. Ze kunnen worden gebruikt op alle soorten kookgerei, inclusief gietijzeren en Tefal koekenpannen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die graag kookt. Bovendien worden modellen in ons assortiment geleverd met eenvoudig te gebruiken aanraakbedieningen, wat betekent dat deze compacte maar krachtige fornuizen sterke warmte leveren met één druk op de knop.

Onze collectie inductiekookplaten bevat de nieuwste modellen van toonaangevende keukenapparatuurmerken zoals Hobbs, Kenwood en Rangemaster en toont een scala aan opwindende functies. Je vindt zowel inbouw- als vrijstaande modellen, evenals verschillende maten om verschillende ruimtes te passen. Er zijn zelfs kleine inductiekookplaten die perfect zijn voor krappe keukens.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige inductiekookplaat tegen een concurrerende prijs, zoek dan niet verder. We hebben kookplaten die vriendelijk zijn voor je portemonnee maar je nog steeds in staat stellen om snel je favoriete maaltijd te bereiden.