Alle categorieën

tot


All-in-one printer kopen: wat is een goede all-in-one printer voor thuis?

Een all-in-one printer is onmisbaar op je thuiskantoor, maar ook naast de computer of in de buurt van de laptop. Bijvoorbeeld voor het uitprinten van een document of een dierbare foto. Met all-in-one printers heb je zelfs de mogelijkheid om geschreven documenten te digitaliseren. Bijvoorbeeld omdat je ze per e-mail wilt verzenden. Alles in één printers gebruik je namelijk voor het maken van prints, maar ook om te kopiëren en te scannen.

Wat kun je allemaal met een all-in-one printer? 

Printen

Printen of afdrukken is verreweg de belangrijkste en meest gebruikte functie van een all-in-one printer. Als je veel gebruik maakt van deze functie, is een laserprinter op de duur de meest voordelige optie. Deze all-in-one printers zijn wel duurder in aanschaf. Voor een gemiddeld thuisgebruik kun je het beste kiezen voor een inkjet printer om af te drukken.

Kopiëren

Met een goede all-in-one printer kun je thuis kopieën maken. Het originele document leg je op de glasplaat. Vervolgens drukt de all-in-one printer net zoveel kopieën af als je wilt. Moet je vaak grote hoeveelheden documenten kopiëren? Dan is een laserprinter het goedkoopst.
 

Scannen

Heb je een document dat je wilt digitaliseren? Een all-in-one printer voor thuis kan ook scannen. Nadat het document is gescand, kan deze worden opgeslagen als een digitaal bestand. Een all-in-one printer doet dit heel snel en efficiënt. Daardoor zijn ze voor thuis een goed en voordelig alternatief voor de vaak veel duurdere stand-alone scanners.

Kunnen all-in-one printers tegenwoordig ook nog faxen?

Sommige all-in-one printers kunnen ook faxen. Maar, deze functie verdwijnt steeds meer. Dat komt omdat het een verouderde vorm van communicatie is. Een document inscannen en mailen gaat namelijk sneller en makkelijker. Wil je wel een all-in-one printer met een faxfunctie? Dan is de Brother MFC J454ODW All-in-One Printer een goede keuze.
 

Waar op letten als je een printer wilt kopen?

  • Laser of inkjet: als je een all-in-one printer wilt kopen, kun je kiezen tussen een laser of inkjetprinter. Een inkjetprinter is de meest populaire keuze voor alles-in-één printers. Ze zijn goedkoper dan een laserprinter en kunnen foto’s afdrukken in hoge kwaliteit. Ze werken iets langzamer dan laserprinters en zijn minder geschikt voor het afdrukken van grote aantallen documenten. Daarnaast is een inkjetprinter wat compacter van formaat.
  • Formaat: als je een all-in-one printer wilt kopen, dan is ook het formaat iets om te overwegen. Houd in elk geval rekening met de grootte van je bureau of de ruimte die je beschikbaar hebt op de plek waar je de alles-in-één printer graag wilt plaatsen.
  • Netwerk: afhankelijk van welke all-in-one printer je koopt, kun je gebruik maken van verschillende netwerken en verbindingen. Een goedkope all-in-one printer kun je meestal aansluiten op één computer. Bijvoorbeeld met een USB-kabel. Er zijn ook printers voor thuisgebruik die je verbinding kunnen maken met meerdere computers. Bijvoorbeeld draadloos via het wifi netwerk of via bluetooth.

 

Wat is de beste printer voor thuisgebruik?

  1. Brother DCP J1200W

De Brother DCP J1200W is een aanwinst op jouw thuiskantoor. Deze 3-in-1 printer heeft een strak design en kan printen, kopiëren en scannen. Deze printer van Brother heeft een acceptabele printsnelheid van 16 pagina’s per minuut in zwart wit en 9 pagina’s in kleur.

Draadloos               : Ja Formaat      : 506 x 219 x 469 mm
USB aansluiting      : Ja Papierformaat : A4
Printsnelheid           : 16 ppm Prijs +/-       : € 108,00

 

  1. HP OfficeJet Pro 7720

De HP OfficeJet Pro 7720 is een draadloze all-in-one printer voor thuisgebruik. Je kunt deze printer zelfs gebruiken in combinatie met de HP Smart app. Je kunt printen in A4 en A3 formaat. Ben je op zoek naar een goede alles-in-één printer voor het afdrukken van scherpe foto’s? Deze printer van HP drukt watervast, veegvast en kleurvast af in een hoge resolutie. Met 18 tot 34 prints per minuut, is de OfficeJet Pro 7720 van HP ook nog eens razendsnel.

Draadloos: Ja Formaat: 584 x 444 x 306 mm
USB aansluiting: Ja Papierformaat: A4 en A3
Printsnelheid: 18-34 ppm Prijs +/-: € 220,50

 

  1. Epson EcoTank ET 3850

Wil je snel kunnen afdrukken en kopiëren in een uitstekende kwaliteit? De Epson EcoTank ET-3850 voldoet aan al je verwachtingen. De all-in-one printer werkt duurzaam en verbruikt weinig inkt. Dat terwijl je niet in hoeft te leveren qua kwaliteit. De EcoTank van Epson kun je draadloos gebruiken met wifi, maar ook met een USB-aansluiting. Je kunt tot wel 33 pagina’s per minuut printen in zwart wit en tot wel 20 documenten in kleur. Daarnaast is deze printer van Epson compact van formaat zodat je hem eenvoudig op je bureau plaatst.

Draadloos: Ja Formaat: 375 x 347 x 231 mm
USB-aansluiting: Ja Papierformaat: A4
Printsnelheid: 20-33 ppm Prijs +/-: € 340,00

Top 10 All-in-one Printer aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 Expert HP Deskjet 4110e All-in-one inkjet printer Wit 99. 00   

Je bespaart 1041. 00

Bekijk aanbieding
2 Expert Canon Pixma TS5350a All-in-one inkjet printer Zwart 99. 00 Bekijk aanbieding
3 Expert Epson Expression Home XP-5200 All-in-one inkjet printer Zwart 99. 95 Bekijk aanbieding
4 Expert Epson Workforce WF-2950DWF All-in-one inkjet printer Zwart 99. 95 Bekijk aanbieding
5 Expert Canon PIXMA TS5151 All-in-one inkjet printer Wit 99. 95 Bekijk aanbieding
6 Expert Epson Expression Home XP-4200 All-in-one inkjet printer Zwart 109. 00 Bekijk aanbieding
7 Expert Epson Workforce WF-2960DWF All-in-one inkjet printer Zwart 114. 00 Bekijk aanbieding
8 Megekko HP ENVY Inspire 7224e All-in-One Printer 119. 00 Bekijk aanbieding
9 EP Epson Expression Premium XP-6105 All-in-one printer 119. 00 Bekijk aanbieding
10 Megekko Brother MFC-L9570CDW Professionele all-in-one kleurenlaserprinter 1140. 00 Bekijk aanbieding