Alle categorieën

tot


Samsung Galaxy S20

Het begint met 10x Hybrid Optic Zoom mogelijk gemaakt door een revolutionaire gevouwen lens en een beeldsensor met hoge resolutie. Voeg daar Super Resolution Zoom aan toe, verbeterd door camera-AI, om dichter bij de actie te komen en momenten vast te leggen die je misschien hebt gemist.

Geen producten gevonden!

Single Take, meerdere mogelijkheden

Single Take is in wezen burst-modus veranderd in beestmodus. Met revolutionaire AI kun je tot 10 seconden lang fotograferen en verschillende formaten terugkrijgen - wat betekent dat je de beste stijl voor het moment kunt kiezen zonder opnieuw te hoeven fotograferen.

De grotere sensor en de anti-rolling stabilisator balanceren camerabeweging, zodat je opnames niet vaag en onstabiel worden, maar supersoepel zijn.

De Galaxy S20 Ultra biedt 8K-videoschietmogelijkheden, zodat gebruikers hun wereld in levensechte kleur en kwaliteit kunnen vastleggen. Als je klaar bent met filmen, kun je een stilstaand beeld uit een 8K-video halen en er een foto met hoge resolutie van maken.

De batterij van de S20 Ultra is krachtig met 5000mAh. Maar ze zijn ook intelligent, passen zich aan je mobiele gewoonten aan om energie te besparen en gaan veel langer mee op één lading.

Toekomstbestendige 5G

Met een ingebouwde 5G-modem stelt Galaxy S20 Ultra 5G je in staat om in een oogwenk te downloaden en te genieten van je favoriete Netflix-films en -shows zonder vertraging. Met 5G kun je zelfs uploaden en delen op hoge snelheid.

Is de S20 een goede telefoon?

Als we Goldilocks als maatstaf nemen, zou de Galaxy S20+ de beste telefoon in Samsung's nieuwe reeks van drie moeten zijn, maar helaas is dat niet zo. In plaats daarvan is het de bescheiden S20 die zowel zijn grotere broers overtreft door goedkoper te zijn, compacter te zijn en overal even goed te zijn waar het telt.

Met een verbazingwekkend slank, lichtgewicht ontwerp, een van de beste schermen in een telefoon op dit moment en een camera die veelzijdiger is dan de overdreven S20 Ultra, is dit eenvoudigweg een van de beste telefoons die je nu kunt kopen. Als je het je kunt veroorloven, want zelfs de goedkoopste S20 is met £799/$999 verre van goedkoop.

Samsung S20 vs S21

Heb je moeite om te kiezen tussen deze twee vlaggenschipmodellen van het Zuid-Koreaanse megamerk Samsung? Je zou kunnen denken dat er eigenlijk maar heel weinig verschillen zijn. Dezelfde schermgrootte, dezelfde opslagcapaciteit en RAM, dezelfde weerstand tegen water en stof... Het is waarschijnlijk moeilijk om te kiezen tussen de twee...

Toch heeft de fabrikant zijn modellen enigszins verschillende functies en componenten gegeven. Deze gids zou je moeten helpen beslissen.

Samsung S20, de compacte, krachtige smartphone

Het eerste opvallende verschil tussen deze twee telefoons is hun grootte. Hoewel beide schermen 6,2 inch zijn, is de S20 een iets kleiner model (69,1 x 151,7 x 7,9 mm vergeleken met 71,2 x 151,7 x 7,9 mm) en dus iets lichter (9 gram minder). Een van de redenen hiervoor is het licht gebogen (maar ook fragielere) scherm van de S20, wat niet het geval is bij de Samsung S21.

Deze twee smartphones zijn ook compatibel met 5G-technologie, op voorwaarde dat de Samsung S20 de 5G-versie is. Een ander belangrijk verschil is dat je de opslagcapaciteit van de S20 kunt uitbreiden met een micro SD-kaart. Deze functionaliteit is niet beschikbaar in de Samsung S21.