Alle categorieën

Lenovo laptops

Opzoek naar een nieuwe laptop? Laat ons je helpen bij je keuze! Met de Lenovo Laptop keuzehulp vind je de beste match voor jou levensstijl.

Lenovo laptops

Lenovo-laptops hebben een innovatief, bekroond design en worden gebruikt door gamers, studenten en professionals. Welk model je ook kiest, je kunt snelle, betaalbare en betrouwbare prestaties verwachten.

De laptops in de ThinkPad T-serie zijn solide, hoogwaardige laptops die perfect zijn voor zakelijk gebruik. Met superieur ontwerp, morsbestendige toetsenborden, uitzonderlijke beveiligingsfuncties en ongelooflijke bouwkwaliteit is de ThinkPad T-serie Lenovo's vlaggenschip-laptopserie. De laptops in de 11e serie zijn ontworpen voor studenten en kinderen en zijn versterkt om ruwere behandeling dan de gemiddelde laptop aan te kunnen.

De Y 70 Touch heeft geavanceerde grafische en verwerkingssnelheid die gamers nodig hebben. Het beschikt ook over premium audio en 10-punts multitouch.

Elke Lenovo-laptop heeft Intel® Core™-verwerking, wat betekent dat ze de zwaarste taken aankunnen die je maar kunt bedenken. De Lenovo Flex-serie biedt betaalbare alles-in-een-laptops die klein en draagbaar zijn.

De Lenovo YOGA 500 14"" 2-in-1 heeft een ongelooflijk veelzijdig ontwerp dat op vier verschillende manieren kan worden gebruikt - als laptop, standaard, tent en tablet - zodat je hem vrijwel overal mee naartoe kunt nemen. Het is ideaal voor wanneer je van huis naar werk gaat of van bureau naar trein.

Lenovo laptop gaming

Lenovo-laptops en notebooks pronken met duurzame constructie en geavanceerde functies, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor wie op zoek is naar een krachtig, betrouwbaar apparaat. Ontworpen om gebruikers te accommoderen variërend van zakelijke professionals tot studenten, bieden Lenovo-laptops uitzonderlijke waarde en voldoen ze aan de uitdagingen van de snelle wereld van vandaag. Of je nu een veilige en robuuste werk-laptop nodig hebt, een veelzijdige 2-in-1 voor entertainment, of een snelle en budgetvriendelijke Chromebook voor productiviteit onderweg, Lenovo heeft een oplossing op maat voor jou. Uitgerust met innovatieve technologie, krachtige processors en boeiende ontwerpen, staan Lenovo-laptops bekend als het essentiële gereedschap om verbonden te blijven, productief te zijn en te genieten.

Lenovo chromebooks

Lenovo heeft een uitgebreid portfolio aan laptops om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Als je een gamer bent, hebben Lenovo gaming-laptops uit de Legion- en Lenovo IdeaPad-series je rug. Als je op zoek bent naar een Lenovo-laptop in het Verenigd Koninkrijk om aan je zakelijke behoeften te voldoen, bieden Lenovo Business Laptops toetsenborden met precisie op het volgende niveau en briljante multi-touch touchpads. Om aan je informele computerbehoeften te voldoen, zijn er Lenovo Chromebooks om je te helpen. En als je op zoek bent naar de perfecte metgezel voor je 2-in-1 vereisten, dan staan Lenovo Yoga en Lenovo.