Alle categorieën

tot


iPhone XS

Zelfs als het niet het nieuwste model is, biedt de iPhone XS nog steeds uitstekende prestaties en functies die goed werken voor dagelijks gebruik. Het voordeel van de iPhone XS is dat het toestel al enkele jaren mee gaat.

Geen producten gevonden!

iPhone XS vs. XS Max en XR

De vergelijking tussen de iPhone XS, XS Max en XR onthult verschillende aspecten die de keuze tussen deze modellen beïnvloeden.

De iPhone XS beschikt over een 5,8-inch OLED-scherm, aanzienlijk kleiner dan het 6,5-inch scherm van de XS Max. De XR daarentegen heeft een 6,1-inch IPS-scherm met Retina-resolutie, in tegenstelling tot het Super Retina-display van de XS-modellen.

Alle drie de telefoons delen dezelfde processor, maar de XS-modellen hebben 4 GB RAM, terwijl de XR het moet doen met 3 GB.

Beide XS-modellen hebben een dubbele camera aan de achterkant, terwijl de XR de secundaire (telefoto) camera mist. Alle modellen delen dezelfde selfiecamera. De XS is compacter dan de andere twee, met beperkte afwerkingsopties in vergelijking met de XR.

Vanwege het kleinere chassis heeft de XS een kleinere batterij. De interne opslagoptie van 512 GB is beschikbaar, terwijl de XR maximaal 256 GB biedt.

Constructie en opladen

De XS meet 143,6 x 70,9 x 7,7 mm en weegt 177 g, met roestvrij staal en glasconstructie. Het is IP68-water- en stofbestendig, zonder fysieke Home-knop en 3,5 mm koptelefoonaansluiting. De batterij van 2716 mAh ondersteunt snel opladen en draadloos opladen via Qi-standaard.

Het 5,8-inch OLED-display van de XS met Super Retina-resolutie biedt een dichtheid van 458 ppi. Het wordt geprezen als het beste OLED-display voor smartphones op de markt, met True Tone, HDR 10 en Dolby Vision.

Aangedreven door de A12 Bionic-processor met 4 GB RAM en geavanceerde machine learning door de Neural Engine, belooft de XS hogere en efficiëntere prestaties. iOS 12 biedt extra AR-functies en Siri-snelkoppelingen.

Dubbele camera aan de achterzijde

De dubbele 12 MP-camera's aan de achterzijde ondersteunen dieptecontrole en Slimme HDR. De 7 MP TrueDepth-selfiecamera biedt portretmodus en AR-effecten.

De XS verbetert zijn voorganger, vooral op het gebied van display en camera. Voor een groter scherm zijn er de XS Max en de budgetvriendelijke XR.

Is de iPhone XS nog steeds goed?

Met zijn 5,8-inch scherm behoudt de XS hetzelfde formaat als de iPhone X, waardoor bestaande hoesjes nog steeds passen.

Apple gaat door met de trend om grotere schermen op kleinere apparaten te persen door de schermen helemaal tot aan de randen te duwen. De iPhone XS heeft een scherm van 5,8 inch, terwijl de iPhone XR een scherm heeft van 6,1 inch en de XS Max een scherm heeft van 6,5 inch. Opmerkelijk is dat zowel de XR als de Max kleiner zijn dan de iPhone 8 Plus van vorig jaar, maar wel grotere schermen hebben.

De iPhone XS is echter exact dezelfde grootte en vorm als de iPhone X, dus er is niets nieuws voor bestaande iPhone X-eigenaren. Dit betekent ook dat, als je besluit te upgraden, je bestaande X-hoesje nog steeds op de iPhone XS past.