Alle categorieën

tot


Senseo-apparaat

De zwarte Senseo Original koffiemachine is het meest gekochte model van het merk. Het heeft een klassiek ontwerp, intuïtieve bediening en een zeer concurrerende prijs. Deze koffiemachine werkt met Senseo pads of vergelijkbare merken. De installatie van de pad is zeer eenvoudig. Vervolgens is het mogelijk om te kiezen voor één of twee kopjes tegelijkertijd. Je kunt ook handmatig de duur van de koffie aanpassen. Het blijft echter een automatische koffiemachine die zelf de waterstroom stopt. Het duurt slechts 60 seconden om twee kopjes te zetten. De meegeleverde Crema Plus-optie zorgt voor een mooie crèmelaag op uw espresso.

Wat betreft de bediening wordt deze Senseo van Philips gewaardeerd, hoewel sommige punten kunnen worden verbeterd. De lekbak is verwijderbaar, maar er is geen aanpassing mogelijk voor de kop. Er is ook geen indicatielampje om aan te geven wanneer het tijd is om te ontkalken.

Philips HD6564/81 SENSEO Viva Café Duo Select: verstelbaar en handig

De Senseo Philips Viva koffiemachine is iets duurder (tussen de 10 en 20 EUR meer als je voor de Senseo Philips Viva in rood of zwart kiest) dan het zeer gewaardeerde Original-model, en het heeft het voordeel van veel meer flexibiliteit in de bediening vanaf het begin.

Het is mogelijk om de lengte van de drank te selecteren (kort of lang) en de aroma booster-optie (een eenvoudige knop aan de linkerkant of rechterkant). De tuit is ook verstelbaar naar de hoogte van je kopje om spatten te voorkomen. De Crema Plus-technologie is automatisch inbegrepen en zorgt voor een gladde crèmelaag op elke espresso. En net als bij alle Senseo-koffiezetapparaten is het mogelijk om een enkele kop of een hele kop koffie in twee kopjes tegelijkertijd te zetten.

Aan de technische kant geeft een indicatielampje aan wanneer het tijd is om te ontkalken. De tank heeft een inhoud van 0,9 liter en is transparant zodat je altijd het waterpeil kunt volgen. Het openen van de padcontainer gaat soepel. En de buitenkant van de koffiemachine is eenvoudig schoon te maken.

Philips Senseo Quadrante HD7866/21: stil senseo-apparaat

Koffiezetapparaten maken geluid tijdens het zetten. Dit is bijna onvermijdelijk. Echter, aangezien Senseo-dranken zijn gebaseerd op soft pads, kan het merk het geluidsniveau gemakkelijker beperken. En hier, op de Senseo Quadrante-koffiemachine gemaakt door Philips, is het geluid niet meer dan 52 dB, wat zeer acceptabel is.

De Quadrante is ook een koffiezetapparaat waarvan het ontwerp vrij gemakkelijk in een keuken of kantoor past. Het vormt een vierkant blok met een licht glanzende kunststof buitenkant. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren: elegant grijs, zwart, wit en rood. Let op, de prijs varieert met de kleur, maar niet de kwaliteit.

In minder dan twee minuten is het mogelijk om één of twee kopjes koffie te bereiden. De voorverwarming duurt slechts 40 seconden. Bij het selecteren van de koffie is het mogelijk om de intensiteit en lengte te kiezen. De kopsteun kan worden aangepast op drie verschillende hoogtes om spatten te voorkomen. En de watertank heeft een capaciteit van 1,2 liter, een groot formaat.

Philips HD7866/61 SENSEO Quadrant: prijs en kwaliteit

Deze Senseo Quadrante-koffiemachine is een model dat is geproduceerd door Philips en wordt gebruikt met een Senseo soft pad. Het heeft alle Senseo-functies. Dus het is mogelijk om één of twee kopjes te bereiden. Verwijderbare elementen kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. De opwarmtijd is ongeveer 40 seconden.

Bovendien maakt deze koffiemachine het mogelijk om de intensiteit en lengte van elke kop te selecteren bij het starten van de extractie. De grote 1,2 liter is goed geschikt voor een plek waar veel koffieliefhebbers dagelijks samenkomen. En omdat de kopsteun op drie verschillende hoogtes kan worden geplaatst, kan iedereen zijn favoriete kop gebruiken en spatten vermijden. En nog een klein detail: de bereiding gebeurt in een rustige omgeving, aangezien het extractieproces niet meer dan 52 dB produceert.

De zwarte Senseo Quadrante heeft als extra voordeel dat het een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het is inderdaad de goedkoopste koffiemachine in het Quadrante-assortiment op Amazon; de andere kleuren kosten zelfs meer dan 100 EUR.

Hoe gebruik je een Senseo-padmachine?

Er is maar één ding dat je moet begrijpen over een Senseo: elke koffiemachine wordt geleverd met twee padhouders. Het eenvoudige ontwerp maakt het mogelijk om een enkele kop voor te bereiden. Het dubbele model heeft twee pads voor het zetten van twee kopjes tegelijkertijd of één grote koffie.

Het is dus altijd nodig om te beginnen met het kiezen van de juiste padhouder en vervolgens het pad in de juiste richting te plaatsen. Plaats ook je mok onder de tuit en controleer het waterniveau in de tank om ervoor te zorgen dat het voldoende vol is.

Druk op de knop om de machine in te schakelen en de voorverwarming te activeren. Wanneer de knoppen in een vaste kleur branden (rood of oranje, afhankelijk van het model), is de koffiemachine klaar en kun je op elke knop drukken. De symbolen zorgen ervoor dat je geen fout maakt tussen één of twee kopjes. De knop voor twee kopjes kan worden gebruikt om een groot drankje te maken. Zorg er gewoon voor dat je mok zich onder de twee uitlaten van de tuit bevindt.

Top 10 Senseo apparaat aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 Expert Philips CSA230/90 Senseo Rood 94. 95   

Je bespaart 974. 05

Bekijk aanbieding
2 Expert Philips CSA230/50 Senseo Grijs 95. 95 Bekijk aanbieding
3 EP Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP240B 99. 95 Bekijk aanbieding
4 Expert Philips CSA240/30 Senseo Beige 99. 95 Bekijk aanbieding
5 Expert Philips CSA250/10 Senseo Rvs 109. 00 Bekijk aanbieding
6 Expert Philips CSA260/90 Senseo Rood 115. 00 Bekijk aanbieding
7 EP JURA E6 Dark Inox 999. 00 Bekijk aanbieding
8 EP JURA E6 Platina 1029. 00 Bekijk aanbieding
9 EP Jura E6 PIANO WHITE 1029. 00 Bekijk aanbieding
10 Alternate Melitta Barista TS Smart F850-101 volautomaat 1069. 00 Bekijk aanbieding