Alle categorieën

tot


Airpods kopen: de beste Apple Airpods van dit moment

Apple Airpods kopen doe je niet zomaar. Er zijn namelijk nogal wat verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Want wat is bijvoorbeeld het verschil tussen de Airpods 2 en 3? Wat kosten Apple Airpods en welke functies hebben deze draadloze oordopjes? Door de functies en voordelen van elk type Airpods tegen elkaar af te wegen, maak je altijd een goede keuze.

Wat is het verschil tussen Airpods 2 en 3?

Apple heeft verschillende soorten AirPods in het assortiment. Elk hebben ze hun eigen functies, mogelijkheden én prijskaartjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Airpods 2 en 3.  Deze draadloze oordopjes verschillen op diverse gebieden van elkaar. Zoals bijvoorbeeld:

  • Geluidskwaliteit: de AirPods 3 voorzien je van een nog betere geluidskwaliteit dan de Airpods 2. De oordopjes zijn voorzien van Spatial Audio ondersteuning en hebben een groter dynamisch bereik en een intense bass. De Airpods 3 hebben tevens adaptieve EQ.
  • Design: ook qua design en uiterlijk zijn de Airpods 2 en 3 verschillend. De Airpods 3 hebben een steeltje dat iets korter is dan die van de Airpods 2. De oordopjes zijn in vergelijking met de Airpods 2 wel wat ronder van uiterlijk. Daardoor is ook de pasvorm aanzienlijk beter.
  • Batterij: de batterij van de Airpods 3 kun je ongeveer 6 uur achtereen gebruiken, zonder dat je jouw draadloze Apple Airpods op hoeft te laden. Daarnaast worden ze geleverd met een MagSafe case die een batterijduur tot wel 30 uur heeft. De Airpods 2 hebben een batterijcapaciteit van 5 uur. De meegeleverde case moet je na circa 24 uur weer opladen.
     

Wat zijn de beste Airpods?

De beste Airpods zijn de draadloze oordopjes die tegemoetkomen aan jouw wensen en behoeften. Wil je bijvoorbeeld niet alleen muziek luisteren maar ook kunnen bellen? Hecht je waarde aan noise cancelling en moeten de Airpods ook waterdicht zijn? Dat is bijvoorbeeld iets om te overwegen als je de draadloze oordopjes van Apple ook buiten of tijdens het sporten wilt gebruiken. Aan de hand van deze specificaties kies je altijd de beste Airpods.

Apple Airpods 2 € 149,00 Met standaard oplaad case
Apple Airpods 3 € 199,00 Met standaard oplaad case
Apple Airpods 3 MagSafe € 209,00 Met MagSafe oplaad case
Apple Airpods Pro 2 € 275,00  
Apple Airpods Pro 2 met USB € 279,00 Met USB C oplaad case

 

  • Microfoon: de beste draadloze oordopjes hebben een ingebouwde microfoon. Dat betekent dat je ze niet alleen kunt gebruiken voor het luisteren van muziek, maar ook om te bellen en gebeld te worden. De Airpods kun je dan verbinden met Bluetooth.
  • Waterdichtheid: als je de Airpods ook tijdens het sporten en buiten wilt gebruiken, is het belangrijk om op de IP-classificatie te letten. Deze classificatie geeft aan of ze bestand zijn tegen stof, water en zweet. Des te hoger de IP, des te beter waterdicht.
  • Noise cancelling: als je de impact van omgevingsgeluid wilt verminderen, is het belangrijk om te kiezen voor draadloze oordopjes met actieve ruisonderdrukking  Let bij het kopen van de beste Airpods dus ook op de aanwezigheid van ANC.
  • Batterijcapaciteit: de oordopjes van Apple hebben over het algemeen een lange batterijlevensduur. Dat geldt ook voor de case. De Airpods 2 hebben bijvoorbeeld een totale luisterduur van 24 uur, inclusief de oplaad case. Bij de Airpods 3 is dat 30 uur.

Wat zijn de voordelen van Airpods oordopjes van Apple?

Connectiviteit: AirPods zijn heel makkelijk te verbinden met andere Apple producten. Zoals jouw smartphone of iPad bijvoorbeeld. Je kunt ze direct koppelen met een apparaat dat is gekoppeld aan jouw iCloud. Je hoeft ze alleen maar op te zoeken in je instellingen.

Daarnaast zijn de meeste Airpods van Apple voorzien van bluetooth. Je kunt ze dus niet alleen met Apple producten verbinden via de iCloud, maar via bluetooth ook met andere apparaten. Zoals jouw gameconsole, desktop op de thuiswerkplek of jouw televisie.

Stemassistent Siri: Airpods van Apple werken ook met Siri. Deze assistent kan je berichten of waarschuwingen lezen zodra ze binnenkomen en je waarschuwt. Met Apple Airpods kun je de stemassistent zelfs berichten laten beantwoorden met spraakopdrachten.

Audio Sharing: wil je samen met iemand anders luisteren naar jouw favoriete muziek? Dan kun je met Airpods ook een audiostream delen tussen twee sets AirPods. Ze maken automatisch verbinding met het juiste apparaat zodra je ze in de buurt houdt. Het volume en andere instellingen kun je wel afzonderlijk van elkaar blijven beheren natuurlijk.

Top 10 Airpods aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 TVoutlet Apple Airpods 2 incl. oplaadcase 0. 00 Bekijk aanbieding
2 Megekko Apple AirPods 2e generatie Bluetooth Stereofonisch In-ear kleur Wit (2019) 125. 00 Bekijk aanbieding
3 Coolblue Apple AirPods 2 met oplaadcase + KeyBudz AirCare Cleaning Kit 157. 00 Bekijk aanbieding
4 Coolblue Apple AirPods 2 met oplaadcase + BlueBuilt Hoesje Composteerbaar Donkerblauw 157. 00 Bekijk aanbieding
5 Coolblue Apple AirPods 2 met oplaadcase + BlueBuilt Hoesje Leer Cognac 157. 00 Bekijk aanbieding
6 Megekko Apple Airpods Max Pink 609. 00 Bekijk aanbieding
7 Megekko Apple Airpods Max Grijs 639. 00 Bekijk aanbieding
8 Megekko Apple Airpods Max Sky Blue 639. 00 Bekijk aanbieding
9 Megekko Apple Airpods Max Groen 639. 00 Bekijk aanbieding
10 Megekko Apple Airpods Max Zilver 679. 00 Bekijk aanbieding