Alle categorieën

tot


Voorgestelde filters: Gaming

Nintendo Switch games: de populairste spellen voor de Switch van Nintendo

Wat zijn de leukste Nintendo Switch games voor volwassenen en kinderen? Welke nieuwe games voor de Nintendo Switch kunnen we dit jaar verwachten? Deze compacte console heeft onze harten, maar ook de wereld veroverd. De Nintendo Switch staat namelijk nu al in de top 3 van meest verkochte consoles ooit. Een knappe prestatie, zeker als je weet dat de handheld console pas in 2017 is uitgebracht. Zijn populariteit heeft de spelcomputer ook te danken aan de vele Nintendo Switch games die beschikbaar zijn in verschillende genres. Wij hebben de populairste spellen en de nieuwe releases voor 2023 vast op een rij gezet.

Geen producten gevonden!

De leukste Nintendo Switch games voor volwassenen

The Legend of Zelda: Breath of The Wild

Breath of the Wild kwam, net zoals de console zelf, uit in 2017. Deze Nintendo Switch game.

heeft bewezen dat het zowel op een klein als een groot beeldscherm indruk kan maken. Breath of the Wild is dan ook ongetwijfeld één van de beste Switch games ooit.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Mario is onlosmakelijk verbonden met Nintendo, en dus ook met de Switch. Sparks of Hope heeft kenmerken van de Kingdom Battle game uit 2017 van Ubisoft. Natuurlijk is de Nintendo Switch game met Mario in de hoofdrol, grafisch veel uitgebreider geworden.

Rayman Legends Definitive Edition

Ben je een liefhebber van platformspellen? Dan is Rayman Legends Definitive Edition zeker een Nintendo Switch game die je wilt spelen. Je kunt jezelf veranderen in verschillende gedaantes met de bijbehorende superkrachten. Voer je een level goed uit, dan gaat er in het hoofdkwartier weer een deur met een nieuw level op. Een fantastische vormgegeven game voor de Nintendo Switch die zeker thuishoort in deze top 3 met leukste Switch games.

Nintendo Switch games voor kinderen

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons is een geweldige Nintendo Switch game met een educatieve boodschap. Kinderen leren veel over het leven, maar leren bijvoorbeeld ook met geld en schulden omgaan. In deze game verhuis je naar een onbewoond eiland om een nieuw leven op te bouwen. Tussendoor moet je verschillende opdrachten uitvoeren. 


Kirby and the Forgotten Land

De kids kruipen in de huid van Kirby en ontdekken zelfstandig een mysterieuze 3D wereld. Kinderen moeten eten verzamelen om Kirby superkrachten te geven om de vijanden te kunnen verslaan. Kirby and the Forgotten Land is een fantastische Nintendo Switch game voor kinderen, die ook voor volwassenen eigenlijk heel leuk en ontspannend is om te spelen.

Overcooked 2

In Overcooked 2 hebben kinderen de leiding over een keuken in een restaurant. Bestellingen moeten gemaakt en uitgeserveerd worden. Alles moet vlot verlopen. Alleen daardoor kan de concurrentie worden verslagen. Een gekke bijkomstigheid van deze Nintendo Switch game is dat het decor van de keuken zich afspeelt op een luchtballon.

Welke Nintendo Switch games kunnen we in 2023 verwachten?

In 2023 kunnen we veel nieuwe spellen voor de handheld console van Nintendo verwachten. Elke maand komen er wel nieuwe releases uit. Niet alleen voor tieners en kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. We hebben een aantal langverwachte games op een rij gezet.

  1. Story of Seasons: A Wonderful Life 27 juni 2023
  2. Ghost Trick: Phantom Detective 30 juni 2023
  3. Everybody 1-2 Switch 30 juni 2023


Master Detective Archives: Rain Code 30 juni 2023

Deze langverwachte Nintendo Switch game kun je vinden in een fantasy genre. Yuma is een detective in opleiding met geheugenverlies. Hij wordt gevolgd door de geest  Shinigami. Samen gaan ze op zoek naar onopgeloste mysteries in een vreemde stad, Kanai Ward. De regen is eindeloos. De stad staat onder de controle van de Amaterasu Corporation.

Detectives van over de hele wereld gaan de uitdaging aan om de mysteries op te lossen en de waarheid te achterhalen. Deze Nintendo Switch game speelt zich af in een prachtige 3D omgeving. Als het onderzoek vordert, wijst het Mystery Labyrinth je de weg naar waarheid.

Disney Illusion Island 28 juli 2023

Deze avontuurlijke Nintendo Switch game voor kinderen is helemaal gebaseerd op de bekende stripfiguren van Walt Disney. Je speelt als Mickey Mouse, Minnie of één van de andere helden. Je moet opdrachten uitvoeren, puzzels oplossen en gevechten winnen.

Je bevindt je op een eiland waar niets is wat het lijkt. Deze Nintendo Switch games kun je alleen spelen, maar ook met 4 personen. Dat maakt dit Switch spel uniek en verrassend.

  1. Super Mario Bros Wonder 20 oktober 2023
  2. Persona 5 Tactica 17 november 2023
  3. In The Valley of Gods 31 december 2023