Alle categorieën

tot


Videodeurbellen

Slimme technologie speelt een steeds integralere rol in ons leven door gebruik te maken van netwerkconnectiviteit om alledaagse activiteiten te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Door ons in staat te stellen slimme apparaten te verbinden, kunnen we ook bijhouden wat voor ons belangrijk is.

Videodeurbel bestellen

Net zoals fitness trackers het mogelijk maken om onze gezondheid te monitoren, stellen slimme beveiligingsapparaten ons in staat om onze huizen te beschermen. RING Deurbellen is een eenvoudig maar effectief voorbeeld van hoe we nu moeiteloos slimme technologie in onze huizen kunnen integreren.

Het uitgangspunt is geniaal eenvoudig. RING Deurbellen zijn uitgerust met een videocamera en microfoon die kunnen worden gesynchroniseerd met je smartphone, waardoor je kunt zien en praten met wie er voor je deur staat, waar je ook bent. En de surveillancemogelijkheden van de RING Deurbel eindigen daar niet. Het is ook uitgerust met bewegingssensoren en kan worden ingesteld om je meldingen te sturen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt zelfs bewegingszones instellen, zodat de sensor alleen wordt geactiveerd wanneer iemand specifieke gebieden betreedt, een bijzonder handige functie als je deurbel uitkijkt over een drukke straat en je constant meldingen wilt vermijden!

Het aanschaffen van een videodeurbel is een van de eenvoudigste stappen die je kunt nemen om de beveiliging van je huis te verbeteren.

Deze handige stukjes slimme technologie behoren tot de beste resultaten van de Internet of Things-revolutie. Niet alleen kun je zien wie er voor je deur staat, waar je ook bent, zodat je kunt beslissen of je wilt antwoorden of niet, maar als je niet thuis bent, kun je via je telefoon een gesprek voeren met de onbeschofte deurklopper. Of, waarschijnlijker, ze negeren en hopen dat ze weggaan.

Functies zoals bewegingsdetectie vertellen je dat iemand nadert voordat ze op de knop drukken, en nachtzicht betekent dat je zelfs kunt zien of er een vos langs je oprit paradeert in het donker.

Het enige nadeel van deze wonderen van moderne technologie is het abonnement. Veel ervan vereisen een maandelijkse vergoeding voor hun beste functies, en als je gewoon iets wilt om het verschil te vertellen tussen de postbode en een vertegenwoordiger van dubbel glas, kan deze betaling je afschrikken van het idee.

Ring videodeurbel 2e generatie

Deze iteratie van de Ring-deurbel behoort nog steeds tot een van de beste. Hoewel het een tweede generatie is, is het in feite de "basis" Ring-deurbel, behalve dat het allesbehalve basis is. Het heeft vrijwel alle snufjes van de Ring-deurbel 4 (die ook in deze lijst staat), tegen een meer portemonnee-vriendelijke prijs. Er is een HD-camera, met zeer goede feedback naar je telefoon, de vertraging was zeer minimaal - bijna onmerkbaar, eigenlijk, en het heeft zelfs nachtzicht. Het gezichtsveld is kleiner, maar we vonden dit geen groot probleem in ons huis. Als je huis erg groot is, wil je misschien iets met meer dekking.

Het installeren was ook een fluitje van een cent - zelfs doe-het-zelf beginners zullen er geen moeite mee hebben. Eenmaal ingesteld, kun je met de eenvoudig te navigeren app met mensen voor je deur praten, zelfs als je niet thuis bent. De deurbel stuurt meldingen naar gekoppelde telefoons - je kunt kiezen of het je alleen vermeld wanneer de deurbel wordt ingedrukt, of ook wanneer de deurbel beweging in de buurt detecteert. We vonden het fijn dat het merkte wanneer er een pakketje op onze stoep was achtergelaten, maar deze functie werkte alleen soms (onze deurbel kon de vloer eigenlijk niet zien). Als je eerdere beelden wilt bekijken of naar andere partijen wilt sturen, moet je betalen voor een Ring Protect-abonnement, dat begint bij €3,50 per maand.

Ring videodeurbel 4

Ring is misschien wel het bekendste merk op het gebied van videodeurbellen, en dit is een van zijn topmodellen. Er zijn veel handige functies inbegrepen bij deze videodeurbel, en de installatie was eenvoudig, dankzij de app, die ook video's heeft waarin wordt uitgelegd hoe je de deurbel correct installeert. De bel zelf maakt een geluid en meldt zich op je telefoon, maar een extra bel is handig voor mensen in huis die de app niet op hun telefoons hebben.

Over naar de daadwerkelijke functionaliteit. De HD-camera is scherp, met een fish-eye view van je voordeur - en verder. We ontdekten dat we gemakkelijk gezichten op de camera konden herkennen, zelfs bij gebruik van nachtzicht. De live view was handig, net als de tweewegspraat - we spraken vaak op afstand met koeriers vanuit onze app toen we niet thuis waren. We hebben het getest bij een woonhuis aan een drukke weg, met veel voetgangers die voorbij liepen. Door de gevoeligheid van de bewegingsdetectie aan te passen, werden we niet geplaagd met irrelevante meldingen. Het detecteert ook wanneer er een pakket voor je deur is achtergelaten, wat erg handig is.

De app-interface is eenvoudig te gebruiken, en het is eenvoudig om oudere beelden te bekijken. Je krijgt een gratis proefperiode van 30 dagen van Ring Protect bij installatie van het product, en dit stelt je in staat om oude beelden te bekijken, op te slaan en te delen. We vonden dit essentieel voor wat we nodig hebben van een videodeurbel, dus we hebben het maandelijkse bedrag van €3,50 betaald voor het basispakket. Als je een Amazon Echo Show slimme luidspreker hebt, laat deze je livebeelden zien van je Ring-deurbel.

Blink videodeurbel

De suite met beveiligingscamera's van Amazon bevat deze Blink videodeurbel. Het biedt geweldige functionaliteit tegen een lagere prijs. De installatie is eenvoudig, evenals de installatie - de app begeleidt je door beide processen. Je kunt het als een op zichzelf staande deurbel gebruiken, of samen met een sync-module, die apart wordt verkocht of als bundel op Amazon.

Het geweldige van de sync-module is dat het je beelden lokaal opslaat, wat betekent dat je het gebruik van een cloud kunt vermijden als je privacyzorgen hebt. De levensduur van de deurbelbatterij is ook langer als je een sync-module gebruikt. Hoewel we het zonder de module hebben getest en het prima werkte.

Je krijgt ook een gratis proefperiode van 30 dagen van de Blink-abonnementsservice, die de opslag in de cloud mogelijk maakt. Daarna kost het €2,50 per maand - €1 goedkoper per maand dan het vergelijkbare aanbod van Ring. Wat betreft de functionaliteit, zeer goed. We hebben een kleine vertraging ervaren tussen het beantwoorden van de telefoon en realtime actie voor de deur, maar dat was niet erg.

De audiokwaliteit was behoorlijk - zowel het horen van wat iemand voor de deur zei als het praten met hen via onze app. We konden de bewegingsdetectiefunctie aanpassen, zodat deze alleen opnames maakte van relevante gebeurtenissen, en de lengte van de opgenomen clip aanpassen. Het nachtzicht was ook behoorlijk.

De daadwerkelijke deurbel is minder opvallend dan sommige andere die we hebben getest, en hij is verkrijgbaar in het wit of zwart (geen verwisselbare plaat, echter, dus je moet vooraf beslissen). Het ziet er misschien iets meer plastic uit dan sommige anderen, maar het is slanker, dus het past op bijna elk deurkozijn.

Ezviz DB2 batterij-aangedreven videodeurbel

De kijkhoek van deze deurbel is indrukwekkend, namelijk 180 graden - perfect als je een grote oprit hebt. En de 2K beeld- en geluidskwaliteit is ook geweldig. Het is ook zeer eenvoudig in te stellen via de app, hoewel het je niet door de installatie van de fysieke deurbel leidt. Het wordt echter geleverd met twee wigkits, zodat je ervoor kunt zorgen dat je de juiste hoek hebt voor je deurbel.

We vonden het fijn dat het een plug-in chime voor binnen bevatte, zodat je, als je ver van de deur bent, nog steeds hoort wanneer iemand langskomt. Veel videodeurbellen hebben dit niet inbegrepen, omdat je het als extra moet kopen.

Het tweewegsgesprek verloopt soepel bij deze deurbel, met nauwelijks waarneembare vertraging. We vonden de functionaliteit een klein beetje vervelend - wanneer de deurbel wordt ingedrukt, belt deze naar je telefoon, waarna deze je naar de app leidt wanneer je antwoordt. Maar dit is iets waar je aan zou wennen en het veroorzaakt geen grote problemen.

De Ezviz wordt ook versterkt door enkele aanvullende beveiligingsfuncties. Er is een functie voor rondhangdetectie, die een alarm activeert als mensen langer in het gebied rondhangen dan de door jou opgegeven tijd. Je kunt ook specificeren hoe hard je de deurbel laat werken, in termen van wat het monitort, om de levensduur van de batterij te verlengen - ideaal als je lang van huis bent.

Je kunt beelden opslaan in de cloud of lokaal op een microSD-kaart (niet inbegrepen). Als je Ezviz CloudPlay wilt gebruiken, krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen, daarna moet je betalen voor een abonnement, dat begint bij €2,99 per maand. De eigenlijke deurbel is behoorlijk omvangrijk, maar niet zo breed als sommige andere deurbellen. Het is wit plastic, echter, met een grote knop. Je kunt het niet missen - voor beter of slechter.

Toucan draadloze videodeurbel

Voor een fractie van de prijs van sommige deurbellen op deze lijst, doet de Toucan bijna alles wat de anderen doen. Het heeft video en tweewegsgesprek, zodat je kunt zien en praten met wie er voor je deur staat. We merkten wel dat het geluid op deze deurbel vervormde, zelfs bij lage volumes, dus dit is waar het misschien een beetje tekortschiet. Maar tenzij geluidskwaliteit echt belangrijk voor je is, zul je het prima vinden met deze deurbel.

Je kunt de straal voor bewegingsdetectie aanpassen en ook de bewegingszones. Ook, vrij indrukwekkend voor de prijs, wordt geleverd met een batterijbediende chime-kit. Dit was erg handig, omdat we het van kamer naar kamer konden verplaatsen terwijl we rondliepen, en het zelfs bij ons konden dragen als we in de tuin waren. Als je iets verdachts detecteert via je camera en je bent niet thuis, kun je een sirene laten afgaan of een noodoproep doen vanuit de app.

De Toucan biedt ook gratis opslag in de cloud voor de afgelopen 24 uur en het stelt je in staat om vijf video's per maand te downloaden. Als je de periode wilt verlengen of onbeperkte downloads wilt hebben, moet je upgraden naar de pro- of elitepakketten, die beginnen bij €2,99 per maand. Een slimme functie van deze deurbel is dat je het vooraf opgenomen auto-antwoorden kunt laten afspelen, zoals koeriers vertellen om gewoon een pakket achter te laten.

Wat is de Ring Video Deurbel?

De Ring Video Deurbel biedt een extra laag beveiliging bij de voordeur van je huis, wat zorgt voor gemoedsrust en een verbeterde deurbelervaring.

Ring Video Deurbellen hebben een ingebouwde camera waarmee je een live videofeed kunt zien van wat er op dat moment bij je voordeur gebeurt. De sensoren van de deurbel kunnen je ook waarschuwen wanneer er beweging wordt gedetecteerd bij je voordeur, en met de Ring-app kun je Motion Zones aanpassen en de gevoeligheid naar wens instellen.

Bepaalde modellen van Ring Video Deurbellen zijn compatibel met de bestaande deurbelgong in je huis om je te waarschuwen wanneer iemand op de deurbel drukt. Wanneer iemand op de deurbelknop drukt, ontvang je ook een melding op je mobiele apparaat vanuit de Ring-app. Zelfs als je niet thuis bent, zolang het apparaat is verbonden met internet, weet je altijd wanneer iemand aan de deur staat. Met functies in de Ring-app zoals Live View en Two-Way Talk kun je eenvoudig een gesprek voeren met wie er ook voor je deur staat, waar je ook bent.

Ring Video Deurbellen werken ook met Alexa, wat betekent dat ze kunnen worden geïntegreerd in je andere slimme thuisapparaten. Een van de beste dingen van Ring Video Deurbellen is dat ze eenvoudig te installeren zijn - en je kunt het zelf doen. Ze zijn ook compatibel met bijna elk huis, dankzij verschillende soorten voedingsmogelijkheden, waaronder batterij-aangedreven modellen en bedrade modellen die, in veel gevallen, eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd met je huidige deurbelbedrading.

De Ring-app

Alle Ring Video Deurbellen werken met de Ring-app, die gecentraliseerde controle biedt voor al je Ring-apparaten. Pas eenvoudig dingen aan zoals Motion Zones, om alleen gebeurtenissen te detecteren in gebieden die voor jou van belang zijn, zoals het instellen van de camera om geen opname te maken wanneer er beweging op straat wordt gedetecteerd. En met een Ring Protect-abonnement kun je de gebeurtenishistorietijdlijn van opgenomen beelden zien en beoordelen.

Ring Protect

Je kunt nog meer functies ontgrendelen op je Ring Video Deurbel met Ring Protect-abonnementen. Dit omvat de mogelijkheid om je Motion Detection te verfijnen met Slimme Meldingen die onderscheid kunnen maken tussen mensen en andere bewegingen.

Ring Protect is beschikbaar in twee niveaus. Voor het Basisniveau krijg je videobewaring en delen, en cloudopslag tot 180 dagen voor je deurbel of één camera. Het Ring Protect Plus-plan biedt alle functies van Ring Protect, maar voor al je Ring-apparaten. Het is veilig om te zeggen dat er een Ring Protect-plan is voor iedereen.

Top 10 Videodeurbel aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 Expert Nedis SmartLife Videodeurbel Slimme deurbel Wit 79. 95   

Je bespaart 49. 05

Bekijk aanbieding
2 Expert Gigaset Smart Doorbell ONE X Slimme deurbel Zwart 79. 95 Bekijk aanbieding
3 Expert Marmitek BUZZ LO - Smart Wi-Fi video doorbell Slimme deurbel Zwart 89. 95 Bekijk aanbieding
4 Expert Nedis SmartLife Videodeurbel | Batterij Gevoed Slimme deurbel Grijs 89. 95 Bekijk aanbieding
5 Alternate Ring Video Doorbell 2de generatie deurbel Nikkel-satijn 99. 00 Bekijk aanbieding
6 Megekko Reolink Video Doorbell PoE Zwart, Wit 106. 90 Bekijk aanbieding
7 Alternate Imou DB61i deurbel 5MP | Twee-weg gesprek | Persoonsdetectie | IP65 weerbestendig 109. 00 Bekijk aanbieding
8 Expert Anker Eufy Video Deurbel 2K (Uitbreiding) Slimme deurbel Zwart 109. 00 Bekijk aanbieding
9 Megekko Amazon B0931VRJT5 deurbelklokkenspel Zwart, Zilver 118. 95 Bekijk aanbieding
10 Expert Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p Slimme deurbel Zwart 129. 00 Bekijk aanbieding