Alle categorieën

tot


Koffiezetapparaten

Philips koffiezetapparaten worden gekenmerkt door innovatieve technologische oplossingen, eenvoudige bediening, prachtig design en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze apparaten zijn ontworpen om aan de persoonlijke smaak van elke koffieliefhebber te voldoen, daarom biedt het merk een selectie van verschillende soorten machines: bonen-naar-kop, filter en Senseo.

Geen producten gevonden!

Philips bonen-naar-kop koffiezetapparaten

In ons assortiment vind je Philips bonen-naar-kop koffiezetapparaten, die allemaal zijn uitgerust met een geïntegreerd melksysteem (automatisch of melkschuimstok). Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel zwarte koffieliefhebbers als degenen die graag experimenteren met melkgebaseerde dranken.

De keramische conische maalschijven waarmee deze apparaten zijn uitgerust, zijn bijzonder duurzaam. Ze zijn in staat om bonen te malen voor wel 20.000 porties! Bovendien kun je kiezen uit 12 verschillende maalniveaus, van zeer fijn tot extreem grof.

Ideale koffietemperatuur en perfect aroma

De Aroma Extractfunctie in Philips koffiezetapparaten is werkelijk uniek: het garandeert het optimale brouwproces en de beste resultaten. Dankzij Aroma Extract wordt de ideale koffietemperatuur van 90-98 °C gehandhaafd, terwijl de waterstroom op een manier wordt aangepast die alleen maar resulteert in uiterst heerlijke en aromatische koffie.

My Coffee Choice

Met de My Coffee Choice-technologie zal de smaak van je koffie altijd overeenkomen met je voorkeuren. Met Philips LatteGo 3200, of een ander Philips model, kun je eenvoudig de sterkte van je koffie elke keer veranderen, evenals de gewenste portiegrootte selecteren.

Philips LatteGo: baanbrekend melkschuimsysteem

Het nieuwe LatteGo-melkschuimsysteem bestaat uit slechts twee componenten en bevat helemaal geen buizen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom het officieel is erkend als het makkelijkst te onderhouden melksysteem.

Het is vermeldenswaard dat elke serie Philips bonen-naar-kop koffiezetapparaten verkrijgbaar is in twee verschillende modellen met verschillende melkschuimsystemen. Bijvoorbeeld, de Philips 2200 koffiemachine is beschikbaar met ofwel een melkcontainer of een melkstok. Je kunt de melkschuimmethode kiezen die jou het meest aanspreekt!

Ontkalk een Philips koffiezetapparaat zo zelden als elke 5.000 gezette kopjes

De kwaliteit van het water waarmee je brouwt, heeft een enorme invloed op de smaak van de koffie. Wetende dit, gebruikte Philips zijn jarenlange ervaring om de AquaClean-filter te ontwikkelen en te patenteren, die water zuivert en kalkafzetting in je koffiezetapparaat voorkomt. Door AquaClean-filters te gebruiken en ze regelmatig te vervangen, kun je tot 5.000 kopjes zetten zonder het ontkalkingsprogramma te hoeven uitvoeren. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken over het juiste tijdstip! Het automatische ontkalkingsprogramma in alle Philips bonen-naar-kop koffiezetapparaten meld je wanneer het tijd is voor ontkalking.

Alle Philips bonen-naar-kop koffiezetapparaten hebben een foutloos ontwerp, compacte afmetingen en een intuïtief aanraakgevoelig display. Je kunt eenvoudig het belangrijkste onderdeel van elke Philips koffiemachine, de brouwunit, verwijderen en onder de kraan wassen. Bovendien zijn de stoompijp, melkkan, melkcontainer en al zijn componenten, lekbak en koffiedikbak vaatwasmachinebestendig.

Philips Senseo koffiezetapparaten

Als je je brouwritueel nog verder wilt vereenvoudigen, zou een Senseo-koffiezetapparaat wel eens de perfecte match kunnen zijn.

De Philips Senseo koffiezetapparaten vatten de kunst van het brouwen samen met hun unieke, verfijnde, minimalistische design. Je kunt kiezen uit verschillende kleuropties en degene selecteren die het beste bij je keukeninterieur past.

Gemakkelijk bereide koffie

Ondanks hun compacte formaat zijn deze machines volledig in staat om hoogwaardige koffie zonder gemalen resten te produceren. De Philips Senseo koffiezetapparaten gebruiken individueel verpakte koffiepads om koffie te zetten. Deze pads zijn eenvoudig op te bergen, te gebruiken en maken opruimen ook eenvoudig. Je kunt verschillende Senseo® koffiepads vinden in ons assortiment producten.

Coffee Boost-technologie

De Philips Senseo koffiezetapparaten zijn uitgerust met een uniek brouwsysteem. Dit systeem zorgt voor de perfecte balans tussen water en koffie, resulterend in een rijke en fluweelzacht brouwsel dat de zintuigen wakker maakt. Met een Senseo-koffiezetapparaat zet je niet zomaar koffie. Je creëert een ervaring - een brouwsel dat warmte en comfort brengt in je dagelijkse ochtendroutine.

Philips filterkoffiezetapparaten

Een paar decennia geleden bekleedden filterkoffiezetapparaten de positie van 's werelds meest populaire huishoudelijke brouwapparaten. Er zijn veel koffiedrinkers die nog steeds de voorkeur geven aan deze eenvoudige, maar verre van middelmatige brouwmethode vandaag de dag. Als jij er een van bent, zul je zeker genieten van de heerlijke, aromatische filterkoffie die is bereid met behulp van een Philips filterkoffiezetapparaat.

Koffie gebrouwen op een consistente temperatuur

Zelfs de instapmodellen van Philips filterkoffiezetapparaten, zoals de Philips HD7459/20, zijn in staat om heerlijke koffie te zetten. Dit komt vooral door de Aroma Twister-technologie, die ervoor zorgt dat de binnenkomende koffie gelijkmatig door de kan circuleert, resulterend in een perfect consistent aroma - van het eerste kopje tot het laatste.