Alle categorieën

tot


Wijnkoelkasten

De Liebherr Wine Fridges-collectie is een eerbetoon aan vorm en functie. Elk stuk in het Liebherr-assortiment is een kunstwerk, zorgvuldig vervaardigd om elke ruimte aan te vullen. De strakke lijnen, hoogwaardige materialen en nauwgezette aandacht voor detail maken deze wijnkoelkasten tot een uiting van luxe in het huis. Kies uit verschillende maten en stijlen om aan de esthetische voorkeuren te voldoen.

Innovatieve kenmerke wijnkoelkasten

Liebherr wijnkoelkasten zijn uitgerust met veel functies die zijn ontworpen om de wijnervaring te verbeteren. Dual-zone koeling stelt je in staat om rood en wit op hun ideale serveertemperaturen in dezelfde unit op te slaan. LED-verlichting toont niet alleen de wijncollectie in het beste licht, maar is ook energiezuinig, waardoor de wijnen niet worden blootgesteld aan schadelijk UV-licht.

Het innovatieve luchtfiltersysteem handhaaft de luchtkwaliteit in de koelkast en voorkomt dat ongewenste geuren de kostbare wijnen binnendringen. Ondertussen wiegen de speciaal ontworpen houten planken elke wijnfles, verminderen ze trillingen en verstoringen die het verouderingsproces zouden kunnen beïnvloeden.

Slimme technologie is naadloos geïntegreerd in de Liebherr Wine Fridges-collectie, waardoor de wijnopslag overal kan controleren en beheren. Of je nu temperaturen aanpast, vochtigheidsniveaus instelt of eenvoudigweg de collectie controleert, onze wijnkoelkasten zetten de kracht in de handpalm.

Milieubewuste techniek

De Liebherr Wine Fridges-collectie omvat energiezuinige technologieën, zodat wijn op milieuvriendelijke wijze wordt bewaard. Van geavanceerde isolatiematerialen tot energiezuinige LED-verlichting, zijn onze wijnkoelkasten ontworpen met duurzaamheid in gedachten.

Liebherr is een wereldwijd erkend merk synoniem met kwaliteit en innovatie. De Liebherr wijnopslagkasten en koelers weerspiegelen het streven naar uitmuntendheid van het merk en hebben het vertrouwen gewonnen van wijnliefhebbers over de hele wereld. Met Liebherr is er geen behoefte aan een wijnkelder; dit merk heeft decennialang de norm bepaald voor precisietechniek en milieubewuste praktijken.

Enkelezone wijnkoelers

Ontdek de eenvoud en consistentie van Liebherr's enkelzone wijnkoelers. De enkelzone wijnkoelers bieden een uniforme opslagtemperatuur in de hele eenheid. Ontworpen voor liefhebbers die zich richten op een specifiek wijnsoort, bieden deze koelers een uniforme temperatuur in de hele eenheid, waardoor elke fles behouden blijft onder optimale omstandigheden. Verhoog uw collectie met de precisie en betrouwbaarheid die Liebherr's toewijding aan uitmuntendheid definiëren.

Dubbelzone wijnkoelers

Voor verzamelaars die variatie waarderen, bieden de dubbelzone wijnkoelers van Liebherr de ultieme oplossing. Met onafhankelijke temperatuurregelingen bieden deze koelers een toegewijde ruimte voor zowel rode als witte wijnen. Ervaar de flexibiliteit om een gevarieerde collectie samen te stellen, terwijl de perfecte omgeving voor elke fles behouden blijft.

Driedubbelzone wijnkoelers

Verwen uzelf met het toppunt van verfijning in wijnopslag met de driedubbelzone wijnkoelers van Liebherr en til verfijning naar een hoger niveau. Ontworpen om verschillende soorten wijnen te herbergen, bieden deze koelers nauwkeurige temperatuurregeling in elke compartiment. Of je nu rood, wit of mousserende wijnen verzamelt, ervaar de luxe van op maat gemaakte opslag voor elke fles.

Miele wijnkoelkast

Dynamische koelsystemen handhaven de temperatuur en antitrillingscompressoren verminderen verstoringen. Dit alles in een prachtig ontwerp. Als je een keuken zonder handgrepen prefereert, let dan op de push-to-open wijnkoelers en deuren met een zachte sluiting van Miele. Met modellen die achter een meubeldeur kunnen worden geïnstalleerd of modellen die vrijstaand kunnen worden geplaatst, is er een geweldige selectie, allemaal geladen met de hoge kwaliteit die we van Miele verwachten.

Wijnopslag: temperatuurgids

Elke wijn heeft een uniek smaakprofiel dat kan worden verhoogd door deze op te slaan bij een ideale temperatuur. Maar wat is die temperatuur? Als je net een nieuwe wijnkoeler hebt gekocht, of daar nog mee bezig bent, is het handig om te weten wat de ideale opslagtemperatuur voor wijn is. Als je een wijncollectie serieus genoeg neemt om in een wijnkoelkast te investeren, wil je ervoor zorgen dat je deze effectief gebruikt. Onze wijnkoelers hebben functies zoals meerdere temperatuurzones, zodat je deze voor de hele collectie kunt gebruiken, ongeacht de soorten wijnen die deze bevatten.

Als het gaat om apparaten zoals de koelkast, vriezer of fornuis, zijn er enkele voor de hand liggende zwaargewichten die vaak worden genoemd, maar met wijnkoelers is het een beetje anders. Het is nogal een niche en daarom hebben we enkele verschillende kanshebbers en misschien enkele merken die je nog niet hebt gehoord.

Wat we wel kunnen zeggen, is dat we voorstander zijn van de kwaliteit van alle merken die we voeren. We zouden geen apparaten van deze fabrikanten dragen als we niet dachten dat ze aan de verwachtingen van klanten zouden voldoen. Dat doen ze en daarom raden we aan om alle merken die we aanbieden te verkennen en te bekijken, omdat we hier niet over allemaal kunnen praten.

We bedoelen dit als een startpunt voor de zoektocht naar een nieuwe wijnkoeler. Als je niet bekend bent met de merken, of wat een geweldige wijnkoeler maakt en naar wie jij moet zoeken, zullen we dat hier behandelen door te kijken naar de beste merken voor wijnkoelers, die het beste presteren bij onze klanten en regelmatig opduiken in consumentenrecensies en dergelijke. Hier zijn dus de beste merken voor wijnkoelers.

Zijn Liebherr wijnkoelkasten goed?

Zwaargewichten op de markt voor apparaten, Liebherr, zijn ook bedreven in wijnkoelkasten. Liebherr lijkt zeker uit te blinken in koeling dan wat dan ook, maar je kunt vertrouwen op hun apparaten om een succes te zijn, wat ze ook doen. Hun wijnkoelkasten zijn strak en stijlvol en kunnen worden geïntegreerd, vrijstaand, onderbouw of rechtop voor keuzevrijheid.

Met slimme functies geïntegreerd in het apparaat, indrukwekkende energieclassificaties en allemaal afgewerkt in een hoogwaardige bouw, zijn hun wijnkoelkasten een zeer luxe product.

Onze Fisher & Paykel wijnkoelers hebben concurrerende prijzen, zijn vakkundig afgewerkt en voldoen aan zeer hoge normen. Ze worden niet alleen door ons aanbevolen, maar ook door onze klanten, en ze zouden een prachtige aanvulling op de keuken vormen.

Zijn wijnkoelers van AEG goed?

Hun apparaten worden altijd geleverd in zeer strakke en slimme ontwerpen en met AEG kun je vertrouwen op die beroemde Duitse techniek die lang meegaat in de keuken. Continue, betrouwbare prestaties en efficiënte energieclassificaties bundelen zich samen om een reeks apparaten te creëren die zeer moeilijk te weerstaan zijn. Ze hebben ook rekening gehouden met degenen die een wijnkoelkast willen, maar niet per se een enorme collectie wijn hebben, met enkele zeer handige en slimme geïntegreerde oplossingen.

Als je een wijnkoeler wilt kopen, of gewoon wilt weten welke positioneringsmogelijkheden je hebt voor het huidige model, dan is dit artikel iets voor u. De meeste mensen zullen hun wijnkoeler alleen in de keuken houden, omdat dit de voor de hand liggende keuze lijkt, toch? Nou ja, soms. Hoewel wijnkoelers geschikt zijn voor de keuken, zijn er ook andere kamers waarin het er even geweldig uitziet of waarin het veel handiger is om het op te slaan. Bijvoorbeeld, wijnkoelers die in de garage worden bewaard, zijn een goed idee en bieden normaal gesproken meer keuzevrijheid.

Is de keuken de beste plek voor een wijnkoeler?

Zoals we hierboven al hebben vermeld, is het heel gebruikelijk om de wijnkoeler in de keuken te plaatsen. Je hebt echter bekendheid met alle verschillende opties die jij in jouw keuken heeft? De meeste mensen kiezen ervoor om hun wijnkoeler vrijstaand in de kamer te hebben, waarbij een deel van de beschikbare vloerruimte wordt ingenomen. Een grote wijnkoelkast als deze kan ook meer dan 200 flessen opslaan, waardoor je de mogelijkheid heeft om een ​​prachtige grote wijncollectie op te bouwen.

Dit kan er geweldig uitzien en voor veel mensen is dit meer dan genoeg. Er zijn echter andere opties die de vloerruimte vrij maken en je keuken echt laten opvallen. Hier is de eerste optie die je misschien niet hebt overwogen: een wijnkoeler voor je keukeneiland! Het ziet er echt stijlvol en super modern uit.

Als je de ruimte hebt voor een keukeneiland, of er al een hebt, is er een geweldige kans om dit te combineren met je wijnkoeler. Mogelijk kun je een bestaand eiland herontwerpen om ruimte te maken voor de wijnkoeler. Dit kan worden geïntegreerd in het eiland of vrijstaand worden geplaatst in een ruimte op het eiland met een nabijgelegen stroombron. Als je een keukeneiland wilt maken om je wijnkoeler in op te bergen, kan dit behoorlijk duur zijn, maar het ziet er geweldig uit voor je keuken. Als je het budget ervoor hebt, maakt een kleine wijnkoelkast die is geïntegreerd in het keukeneiland, een geweldige wijn- en bierkoelkast voor 'klaar-om-te-gaan' -wijnen - handig voor entertainment met gemakkelijke toegang. Je bredere collectie kan elders worden bewaard in een vrijstaande wijnkoelkast.

Als je niet veel ruimte hebt in je keuken of denkt dat de wijnkoeler niet bij de stijl van de kamer past, zou je een wijnkoeler voor je garage kunnen overwegen. De garage is om verschillende redenen een geweldige optie, dus laten we deze bekijken.

Als je het geluk hebt een garage te hebben die aan je huis grenst, open je jezelf op voor verschillende opties voor het plaatsen van je wijnkoeler. Over het algemeen hebben mensen meer beschikbare vloerruimte in hun garage dan in hun keuken. Als je dus de beschikbare vloerruimte hebt, kun je kiezen voor een vrijstaande wijnkoeler en een geschikte locatie vinden met gemakkelijke toegang om deze te plaatsen. Een grote wijnkoeler zou je hele collectie moeten passen en dan wat. Als dat niet het geval is, moet je misschien overwegen om een ​​volledige wijnkelder aan te schaffen.

Als je werkbladen in je garage hebt, kun je kiezen voor een vrijstaande onderbouwwijnkoeler. Hierdoor blijft de vloerruimte beschikbaar terwijl de flessen discreet binnen handbereik worden bewaard. Een derde optie voor je garage is om een ​​geïntegreerd model te selecteren en dit te installeren in een bestaande kast of tussen apparaten in de ruimte. Een ingebouwde wijnkoeler op deze manier installeren helpt het ontwerp en de uitstraling van je keuken ongestoord, strak en naadloos te houden.

Het is niet ongebruikelijk om andere apparaten zoals een koelkast of vriezer in de garage te vinden, en de wijnkoeler kan een geweldige aanvulling zijn op deze uitstraling. Het is een fantastische manier om de ruimte die je hebt in je garage te benutten. Als je echter voor de garage kiest en je garage vaak open is voor de wereld, zorg er dan voor dat je een wijnkoeler vindt die geschikt is voor buitengebruik, omdat blootstelling aan de elementen een rol kan eisen van een apparaat dat niet is gebouwd om dit te weerstaan.

Als je een bijkeuken hebt, is dit een geweldige optie om je wijnkoeler te plaatsen. De bijkeuken is een gebruikelijke locatie voor het plaatsen van andere verschillende apparaten zoals koelkasten, vriezers, wasmachines en soms zelfs vaatwassers. Waarom geen wijnkoeler aan deze lijst toevoegen?

Als je regelmatig evenementen of diners bij je thuis organiseert, geeft het plaatsen van je wijnkoeler in je bijkeuken je de mogelijkheid om je keukenruimte vrij te houden voor die momenten dat je geen gebruik maakt van je koeler. Als je geen grote fan bent van hoe het er misschien uitziet in je keuken, is dit ook een goede keuze. Bijvoorbeeld, als je keuken is ontworpen om eruit te zien als een rustieke boerderijkeuken, kan een moderne wijnkoelkast afbreuk doen aan dat doel. Het weggestopt houden in een bijkeuken is een eenvoudige oplossing - als je er een hebt.

Bovendien is het belangrijk om te weten dat de koelkastfunctie van de wijnkoeler ook geweldig is om bier te koelen. Dus, als je een evenement organiseert en je wijn- en bierkoelkast op een voor iedereen toegankelijke plaats wilt plaatsen die niet te druk wordt (dwz de keuken) - wat is dan een betere plek dan je bijkeuken?
Als je werkbladen in je keuken hebt, heb je ook de optie om je wijnkoeler onder het aanrecht te installeren om je vloerruimte beschikbaar te houden.

Als je slechts een kleine wijnkoeler nodig hebt voor vijf tot zeven flessen, dan kun je deze discreet positioneren in je voorraadkast, als je er een hebt! Dit is een nuttige optie omdat het je keukenvloerruimte beschikbaar houdt en je flessen binnen handbereik houdt. Het is mogelijk om een ​​wijnkoeler te integreren in een voorraadkast, maar de gebruikelijke optie is om een ​​vrijstaand model te gebruiken, omdat dit gemakkelijk kan worden verplaatst.

Een kleine wijnkoelkast in de voorraadkast is een fantastische oplossing (om de redenen dat je misschien je wijnkoeler niet in de keuken wilt hebben zoals we hebben besproken) voor degenen die niet de mogelijkheid hebben om deze in de garage of bijkeuken te plaatsen. Als je twijfelt over waar de beste plek is om je wijnkoeler te plaatsen voordat je er een koopt, maak je dan geen zorgen! Werk aan het vinden van je perfecte model en bepaal vervolgens in welke kamer het het beste past. Als je weet dat je beperkt bent in keukenruimte, probeer dan deze andere opties te verkennen. We raden altijd aan het op verschillende locaties te plaatsen om te ontdekken welke het beste voor je werkt. Houd bij het bepalen waar je je koeler moet plaatsen rekening met de volgende drie criteria: ruimte, gemak en veiligheid.

Top 10 Wijnkoelkast aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 Expert AEG AWUS052B5B Inbouw wijnkoelkast Transparant 1249. 00 Bekijk aanbieding
2 Expert Liebherr WKr 1811-22 Wijnkoelkast Rood 1299. 00 Bekijk aanbieding
3 Expert Liebherr WKb 1812-22 Wijnkoelkast Zwart 1499. 00 Bekijk aanbieding
4 Expert Liebherr WKEes 553-21 Wijnkoelkast Zilver 1999. 00 Bekijk aanbieding
5 Expert Smeg SCV115AS Wijnkoelkast Rvs 2199. 00 Bekijk aanbieding
6 Expert Liebherr WTes 1672-22 Wijnkoelkast Zilver 2999. 00 Bekijk aanbieding
7 Expert Liebherr EWTgw 1683-21 Inbouw wijnkoelkast Wit 3299. 00 Bekijk aanbieding
8 Expert Liebherr EWTgw 2383-21 Inbouw wijnkoelkast Wit 4099. 00 Bekijk aanbieding
9 Expert Liebherr SWTNes 4285-21 Wijnkoelkast Rvs 4199. 00 Bekijk aanbieding
10 Expert Liebherr EWTgb 3583-21 Inbouw wijnkoelkast 4599. 00 Bekijk aanbieding