Alle categorieën

HP monitoren

Ontdek een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en meer schermruimte voor je werk en entertainment. Vergelijk de HP monitoren.

HP monitoren

HP is een naam die je kunt vertrouwen als het gaat om computers en digitale elektronica, en dat geldt net zo goed voor HP monitoren als voor HP laptops, desktops en andere apparaten.

De uitgebreide lijn HP monitoren omvat modellen van alle maten, waaronder enkele die net zo thuis zouden zijn bij het weergeven van 1080p of 4K video van een gameconsole als bij het weergeven van geavanceerde pc-graphics of bij het weergeven van udew documenten en spreadsheets in haarscherp detail.

Als je een HP pc-monitor koopt, weet je dat je een hoogwaardig, goed werkend product koopt dat jarenlang meegaat en gedurende de hele levensduur uitzonderlijke prestaties levert.

HP monitoren in verschillende inches

Aanbiedingen-vergelijken.nl heeft een breed aanbod in de prijsvergelijker. Het assortiment HP monitoren begint bij 21,5 inch en gaat tot 34 inch in schermgrootte, dus of je nu op zoek bent naar een levendig, hyper-efficiënt en Full HD LED-model, of een meeslepende gebogen monitor met Mobile High Definition Link en ingebouwde luidsprekers, een van onze HP monitoren is zeker aan de behoeften te voldoen.

Hewlett Packard, ook wel bekend als HP, is een van de grootste namen in de computerbranche. Bekend om zijn krachtige desktops, werkstations en laptops, creëert het merk hoogwaardige kantooroplossingen voor bedrijven over de hele wereld. De brede selectie hoogwaardige monitoren varieert in prijs van luxe modellen tot fantastische budgetaankopen.

Het merk organiseert zijn productopties op basis van gebruik in plaats van serie. Dit betekent dat modellen in dezelfde serie (zoals Compaq of EliteDisplay) sterk uiteenlopende specificaties kunnen hebben en geschikt kunnen zijn voor heel verschillende taken - iets om goed op te letten bij het selecteren van een HP-monitor.

HP monitor computer

Lifestyle-monitoren bieden stijl, functionaliteit en solide prestaties tegen een betaalbare prijs. De meeste producten die als zodanig zijn gecategoriseerd, zijn afkomstig uit de Pavilion-serie. Met afmetingen van 21,5 tot 23 inch zijn ze voornamelijk ontworpen met entertainmentbehoeften in gedachten. Kijk naar:

  • Full-HD-resolutie: zorgt voor heldere, gedetailleerde weergave van alle HD- en SD-inhoud
  • Brede kijkhoeken: voor meer flexibele zitopties met meerdere kijkers
  • Randloos ontwerp: voor meeslepende weergave en dubbele monitoropstellingen
  • Connectiviteit: VGA- en HDMI-poort voor het aansluiten van HD-bronnen, zoals een Blu-ray-speler of spelconsole
  • Plug and Play: een dubbele monitorfunctie beschikbaar op geselecteerde modellen


De producten die HP categoriseert onder alledaags computergebruik zijn compact en goedkoop. De grootteopties omvatten zowel modellen van 18,5 als 19,5 inch. De resolutie varieert, over het algemeen, hoger op de 19,5 inch-monitoren.