Alle categorieën

tot


Blu-ray-spelers

Laat jezelf onderdompelen in al die kristalheldere details met een 4K Ultra HD Blu-ray-speler. De veren op een vogel in een natuurfilm. De stoppels op de hoofdrolspeler in een actiefilm. Je weet wel, alle belangrijke dingen. Je zult niets missen.

Blu-ray-speler bestellen

Je hebt de compatibele tv om 4K- en High Dynamic Range-content te bekijken, dus nu is het tijd om je Blu-ray 4K-speler te kiezen. Voor het ultieme op het gebied van kleur en contrast kun je kiezen voor een speler die de meest populaire HDR-standaarden ondersteunt, zoals Dolby Vision. Er is geen reden om je oude dvd's weg te gooien, want je kunt een model kiezen dat ze opwaardeert naar bijna Ultra HD-kwaliteit. Je kunt zelfs een USB-stick aansluiten om familiefoto's in een compleet nieuw licht te bekijken.

Kies voor een slimme Blu-ray 4K-speler met ingebouwde WiFi en je kunt ook je favoriete films streamen van bijvoorbeeld Prime Video, Netflix, BBC iPlayer en YouTube in prachtige Ultra high definition. Achterstallige tv zag er nog nooit zo goed uit. En het was nog nooit zo eenvoudig te bedienen als met een handsfree installatie die werkt met Amazon Alexa en Google Assistent.

Het gaat echter niet alleen om het visuele aspect, want een Blu-ray 4K-speler levert ook echt goed geluid, vooral als deze Dolby Atmos ondersteunt. En die kwaliteit van het geluid beperkt zich niet alleen tot de nieuwste blockbusters en series. Luister ook naar je favoriete albums en afspeellijsten met een opstelling die cd's en audiotracks afspeelt.

We hebben apparaten van toonaangevende merken zoals Sony. Elk merk heeft zijn eigen speciale functies, zoals de Hollywood-beeldverwerking die je krijgt bij geselecteerde Panasonic 4K Ultra HD Blu-ray-spelers - geniet van een realistisch kleurenbereik precies zoals regisseurs het bedoeld hebben. Kijk eens naar het LG-assortiment, waar je technologie vindt die de opstarttijd terugbrengt tot slechts enkele seconden.

Kun je dvd's afspelen op een Blu-ray-speler?

Eens het favoriete afspeelapparaat voor media, werden hoogwaardige dvd's geïntroduceerd in 1995 met verbeterde videokwaliteit en geluidskwaliteit, evenals extra opslagruimte. Ze vervingen effectief cd's op de markt totdat de Blu-ray-technologie werd ontwikkeld en uitgebracht in 2006, wat een nieuw tijdperk van thuisentertainment inluidde. Met een capaciteit tot 25 GB - in tegenstelling tot 4,7 GB bij dvd's - kan het high-definition video's opslaan (in 720p en 1080p).

Hoewel Blu-ray grotendeels is overschaduwd in het huidige tijdperk van online streaming, is het verre van verouderd. Blu-ray-schijven worden nog steeds gebruikt voor opslag, en soms maken de schommelende snelheden van internetverbindingen het gemakkelijker om een bestand vanaf een schijf te installeren.

Waarom een Blu-ray-speler kopen?

Soms is er niets beter dan thuiskomen na het werk en op de bank gaan zitten om een geweldige film te kijken. Geen woonkamersetting is compleet zonder een paar essentiële dingen zoals een dvd-speler of een Blu-Ray-speler. Je kunt Blu-ray niet verslaan voor een helder en levendig beeld - de perfecte manier om je favoriete films tot leven te laten komen als nooit tevoren. En voor de allerbeste beelden wil je investeren in een van onze 4K Blu-ray-spelers. Gecombineerd met HDR-technologie zullen je films er scherper, helderder en kleurrijker uitzien dan ooit tevoren.

Als het gaat om dvd-spelers, hebben we je gedekt met onze uitgebreide selectie met alle topmerken in technologie. Wat dacht je van een van onze Sony dvd-spelers met HD up-scaling technologie? Dit tilt films met standaarddefinitie naar een hoger niveau voor een scherpe, hoogwaardige kijkervaring. En als dit je bevalt, zijn onze LG dvd-spelers ook een fantastisch alternatief. Welk model dvd-speler je ook kiest, je kunt rekenen op een strak en compact ontwerp dat discreet op je tv-meubel thuis past.

Als je op zoek bent naar een nieuwe tv en je wilt ook een alles-in-één oplossing die ruimte vrijmaakt op je tv-meubel voor andere gadgets, waarom dan niet gaan voor een tv-dvd-combi-opstelling? We hebben verschillende modellen om uit te kiezen, allemaal met een handige ingebouwde dvd-speler, zodat je kunt ontspannen met je favoriete shows of de nieuwste kaskraker kunt bekijken.

Wat is een betere dvd of Blu-ray?

Dvd's vervingen VHS, toen kwam Blu-ray in al zijn HD-glorie en nu hebben we 4K Blu-ray die de kroon draagt als de hoogst mogelijke resolutieschijf die je kunt krijgen - tot 8K Blu-rays ooit uitkomen.

Deze schijven lijken op elkaar en hebben dezelfde fysieke maat, dus moet je je filmcollectie elke keer dat er een nieuw formaat uitkomt vervangen? Laten we eens kijken naar de verschillen.

De belangrijkste verschillen tussen dvd, Blu-ray en 4K Blu-ray

Het verschil tussen de drie verschillende soorten schijven is hoeveel gegevens je erop kunt opslaan. Ze hebben allemaal dezelfde fysieke cd-maat waar we al jaren aan gewend zijn, ongeacht het formaat.

Top 10 Blu ray spelers aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 Expert LG BP250 Bluray speler Zwart 99. 00   

Je bespaart 900. 00

Bekijk aanbieding
2 Expert Sony BDP-S1700B Bluray speler Zwart 105. 00 Bekijk aanbieding
3 Expert Sony BDP-S3700B Bluray speler Zwart 114. 00 Bekijk aanbieding
4 TVoutlet LG BP450 Blu-Ray speler 3D Zwart 129. 00 Bekijk aanbieding
5 Expert Sony BDP-S6700B Bluray speler Zwart 159. 00 Bekijk aanbieding
6 TVoutlet LG UBK90 DVD/Blu-ray-speler Blu-Ray speler Zwart 259. 00 Bekijk aanbieding
7 Expert Sony UBP-X700B Bluray speler Zwart 268. 00 Bekijk aanbieding
8 Expert Sony UBP-X800M2B Bluray speler Zwart 279. 00 Bekijk aanbieding
9 Doublepoint Reavon: UBR-X110 4K UHD Dolby Vision SACD Blu-ray speler 999. 00 Bekijk aanbieding