Alle categorieën

tot


All-in-one computer kopen: wat is goede all-in-one pc?

Een all-in-one computer is een beeldscherm en een computer in één. Daardoor heb je niet alleen de beschikking over een groter scherm om op te werken, maar kun je ook ruimte besparen op je bureau of werkplek. Een all-in-one pc is ook stiller in gebruik dan een desktop. Als je een alles-in-één pc wilt kopen, is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten. Wat is een goede all-in-one pc en waarom kiezen voor een all-in-one computer?

Geen producten gevonden!

Hoe een all-in-one computer kiezen die bij je past?

Hoewel het design en het uiterlijk voor vrijwel elke all-in-one pc overeenkomen, zijn er wel verschillen in prestaties en het beeldschermformaat. Het beeldscherm van deze computers kan variëren van 20 tot zelfs 34 inch of groter. Dat is vooral handig als je voor je werk vaak met meerdere beeldschermen moet werken. Ook de resolutie is belangrijk voor deze pc’s.

De standaard computers zijn vaak voorzien van een Full HD beeldscherm met 1080p. De middenklasse en premium kwaliteit alles-in-één computers hebben een resolutie die kan oplopen van 1440p tot zelfs een resolutie van 4K. Het is belangrijk dat je een computer kiest met een beeldscherm dat groot genoeg is voor het werk dat je erop wilt doen. Je kunt wel een scherm toevoegen, maar het beeldscherm zelf kun je niet van een upgrade voorzien.

Belangrijke specificaties van een goede all-in-one pc

Welke specificaties heeft een goede all-in-one pc nodig? Naast de grootte van het beeldscherm zijn ook andere specificaties belangrijk. Zoals de CPU en de interne opslag. All-in-one computers maken meestal gebruik van onderdelen die ook voor laptops worden gebruikt. De prestaties kunnen dus, afhankelijk van het type pc dat je kiest, variëren.

 • Beeldschermformaat
 • Resolutie
 • Type paneel
 • Processor
 • Videokaart
 • RAM geheugen
 • Interne opslag

Dit zijn de beste all-in-one computers voor thuisgebruik

 1. Apple iMac M1 24 inch

De Apple iMac is voorzien van een krachtige M1-chip. Daardoor is deze all-in-one computer ook geschikt voor de zwaardere taken. Zoals videobewerking en gaming bijvoorbeeld. Het beeldscherm van 24 inch heeft een hoge helderheid en contrast. Het meegeleverde toetsenbord van de Apple iMac M1 heeft een geïntegreerde Touch ID.

Schermformaat: 24 inch Opslag: 512GB
Paneel: IPS RAM: 16GB
Gewicht: 4,5 kg Prijs +/-: € 2.159
 1. HP Pavilion 27-ca2975nd

De HP Pavilion all-in-one computer heeft een mooi groot beeldscherm van 27 inch. Door de Intel Core i7 processor, ben je altijd zeker van de beste prestaties. Daarnaast biedt deze budgetvriendelijke all-in-one computer een SSD-opslag van 1TB en 16GB RAM geheugen.

Schermformaat: 27 inch Opslag: 1TB
Paneel: IPS RAM: 16GB
Gewicht: 8,3 kg Prijs +/-: € 1.399
 1. Acer Aspire S32-1856

De Acer Aspire is een all-in-one computer met een groot beeldscherm van 31,5 inch. Daardoor is deze computer heel geschikt voor als je veel werkt met verschillende schermen. Je hebt altijd voldoende ruimte tot je beschikking. De Aspire all-in-one pc van Acer heeft een RAM geheugen van 32GB en een SSD-opslag van 1TB. Door de Intel Core i7 processor is deze computer ook geschikt voor de meer zware programma’s, maar ook voor games.

Schermformaat: 31,5 inch Opslag: 1TB
Paneel: IPS RAM: 32GB
Gewicht: 9,0 kg Prijs +/-: € 1.799
 1. Lenovo IdeaCentre 5

De Lenovo IdeaCentre 5 is een all-in-one computer met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De pc heeft een Intel Core i7 processor en een beeldscherm met een formaat van 23,8 inch. Daarnaast is de IdeaCentre 5 voorzien van 16GB RAM en 512GB opslag. Met 7,5 kilo is deze all-in-one pc ook nog eens relatief licht van gewicht.

Schermformaat: 23,8 inch Opslag: 512GB
Paneel: IPS RAM: 16GB
Gewicht: 7,5 kg Prijs +/-: € 1.099

Wat zijn de goedkoopste all-in-one computers?

Wil je wel een all-in-one pc voor op jouw thuiswerkplek of bureau maar liever niet te veel geld uitgeven? Dan kun je kiezen voor een computer van merken zoals Medion of HP. Deze computers variëren in prijs van € 500,00 tot ongeveer € 800,00. Je hebt dan de beschikking over een alles-in-één pc voor standaard gebruik. Zoals surfen op het internet, tekstverwerking of andere lichte taken. De goedkoopste all-in-one computers zijn:

Medion E23403-I3-512F8

De Medion all-in-one computer heeft een IPS paneel en een Intel Core i3 processor. Daarnaast kun je gebruik maken van 8GB RAM en een interne SSD opslag van 512 GB.

Schermformaat: 23,8 inch Opslag: 512GB
Paneel: IPS RAM: 8GB
Gewicht: 3,02 kg Prijs +/-: € 499,00

HP 24-df1045nd

De 24-df1045nd van HP heeft een compact beeldscherm van 23 inch en een interne opslag van 512GB. De pc heeft een RAM geheugen van 8GB en weegt slechts 5,85 kilo.

Schermformaat: 23,8 inch Opslag: 512GB
Paneel: IPS RAM: 8GB
Gewicht: 5,85 kg Prijs +/-: € 649,00