Alle categorieën

tot


5G Routers

Heb je 5G-routers nodig met snelle levering en deskundig advies? Of je nu 5G mobiel breedband nodig heeft voor M2M-externe toegang en monitoring, of voor kantoor- of thuisgebruik van 5G-internet, onze reeks routers met een SIM-slot voor 5G-SIM-kaarten biedt een oplossing voor jou.

5G router bestellen

We bieden gebonden 5G-routeroplossingen en SD-WAN-bonding die de ideale oplossing bieden voor Pre-Ethernet-installaties. Onze SD WAN PRO-service biedt gebonden 5G-internet voor ultrasnelle 5G-upload- en downloadsnelheden. De SD WAN Pro-oplossing kan 2, 3 of 4 routers bundelen met snelheden tot 1 GB.

Industriële 5G LTE-routers

Als je een industriële router nodig hebt voor externe toegang en monitoring, omvat ons assortiment de nieuwste snelle routers van Proroute, Robustel, Cradlepoint en Sierra Wireless.

Routers met ingebouwde 5G-modem

Alle 5G LTE-routers die we leveren, hebben ingebouwde 5G-modems en SIM-kaartsleuven. Dit betekent dat er geen vereiste is om een USB-modem aan te sluiten. Plaats eenvoudig de 5G SIM-kaart en de router kan verbinden. We bieden ook dual-SIM-routers die overschakelen naar een back-up 5G- of 4G-SIM / netwerk.

Alle ASUS-routers in deze reeks zijn ontworpen om de prestaties van home entertainment te optimaliseren. Dit betekent dat je kunt genieten van ultrasnel gamen, naadloos streamen en eersteklas kwaliteit en snelheid. We bieden ook een collectie TP-Link-routers!

In staat om zoveel apparaten te ondersteunen als je wilt, zullen onze ASUS-routers het hele gezin laten profiteren van de voordelen van snel internet. Dit betekent ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over de snelheid bij het delen van een enkele verbinding.

Andere populaire functies van de ASUS-router zijn onder meer de mogelijkheid om in 4K te streamen en te gamen zonder vertraging, de krachtige dekking en handige ouderlijke controles waarmee je kunt voorkomen dat jongere leden van het huishouden ongepaste sites bezoeken.

Netgear Routers en Switches

NETGEAR biedt een reeks WiFi-oplossingen voor zowel thuis als zakelijk gebruik. Netgear levert de nieuwste, snelste netwerktechnologie, opslag- en beveiligingsoplossingen zonder de kosten en complexiteit van grote IT. Hun geavanceerde reeks betrouwbare, betaalbare netwerkproducten zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Beste draadloze router 2024

Als de Wi-Fi-verbinding voortdurend wegvalt, of als Netflix blijft haperen en bufferen, is de boosdoener waarschijnlijk de draadloze router. Kies echter uit onze selectie van de beste draadloze routers en je kunt de draadloze dekking verbeteren en ervoor zorgen dat je het maximale uit de breedbandverbinding haalt.

D-Link EXO AX1800 (DIR-X1860): De beste budget Wi-Fi 6-router

Goedkope Wi-Fi 6-routers beginnen op te duiken, maar tot nu toe zijn er nog niet zo veel. De goedkoopste is de Honor Router 3, maar deze is nu vrijwel onmogelijk online te kopen. De D-Link EXO AX1800 is nog steeds basic, maar biedt tenminste een meer afgeronde set functies, zij het tegen een iets hogere prijs, met firewall- en VPN-ondersteuning, evenals 4x4 MIMO en dynamische DNS. Het is niet de snelste over Wi-Fi 6, maar het is redelijk geprijsd en levert een indrukwekkende prestatie over Wi-Fi 5 (802.11ac).

Tips voor het kopen van een WiFi-router

Er zijn stappen die je zelf kunt nemen om ervoor te zorgen dat de router geschikt is om het huis of bedrijf te voorzien van een foutloze verbinding. Om dit gemakkelijker te maken, heeft het deskundige team van The Wifi Specialist hun beste tips voor het kopen van de WiFi-router samengesteld. Dit zal je helpen de vraag te beantwoorden: waar moet ik op letten bij het kopen van een WiFi-router?

De internetprovider (ISP) verbindt het huis of bedrijf met het internet. Ze zullen meestal voorzien van een router wanneer je jouw overeenkomst met hen begint. Deze routers zijn meestal eenvoudige modellen die snel verouderen. Of je kiest voor een eigen merk router om ervoor te zorgen dat je de beste snelheden en dekking krijgt.

Bij het kopen van een eigen WiFi-router moet je begrijpen welke snelheden de ISP levert. Als je een router koopt die de snelste snelheden kan bieden, maar de ISP levert geen verbinding die voldoet aan deze capaciteiten, verspil je geld. In deze situatie zal een krachtige router je niet ten goede komen totdat je je verbinding hebt geüpgraded. Zorg er dus altijd voor dat de router overeenkomt met de snelheden die de ISP aanbiedt.

Top 10 Router aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 Megekko ASUS WLAN Router RT-AX58U 98. 95   

Je bespaart 6. 00

Bekijk aanbieding
2 Expert AVM FRITZ!Box 4040 Router Rood 99. 00 Bekijk aanbieding
3 Megekko TP-LINK Deco M4 2-pack 99. 00 Bekijk aanbieding
4 Megekko Asus ZenWiFi AX Hybrid (XP4) AX1800 + Powerline set van 1 wit 99. 95 Bekijk aanbieding
5 Expert TP-Link Archer AX55 Router Zwart 99. 95 Bekijk aanbieding
6 Megekko TP-LINK Archer A7 Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet Zwart draadloze router 101. 95 Bekijk aanbieding
7 Megekko TP-Link Archer AX55 Pro draadloze router Gigabit Ethernet Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Zwart 102. 95 Bekijk aanbieding
8 Megekko ZyXEL LTE3301-M209 Single-band (2.4 GHz) Fast Ethernet 3G 4G Zwart draadloze router 103. 95 Bekijk aanbieding
9 Megekko ASUS ZenWiFi XD4 WiFi 6 draadloze router Gigabit Ethernet Tri-band (2.4 GHz / 5 GHz / 5 GHz) Wit 104. 95 Bekijk aanbieding
10 Megekko Zyxel DX3301-T0 draadloze router Gigabit Ethernet Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Wit 104. 95 Bekijk aanbieding