Alle categorieën

tot


Printers & Inkt

Op zoek naar een nieuwe printer? Of gewoon nieuwe inktpatronen of toner nodig? U vindt het hier. Printers zijn er in verschillende toepassingen, van het printen van documenten en foto's tot 3D-printers waarmee je objecten kunt maken. Met een all-in-one printer kunt u naast printen ook documenten en foto's scannen en kopiëren. U kunt ook kiezen uit verschillende technologieën, zoals inkjetprinters en laserprinters. Elk type heeft zijn eigen voordelen.

Op zoek naar goedkope cartridges of toners?

Aanbiedingen-vergelijken.nl heeft een compleet aanbod aan printercartridges. De grote merken zijn zichtbaar, zoals HP, Canon, Epson, Samsung, Kodak en Brother, maar ook Lexmark, Xerox en nog veel meer merken. We werken met veel partijen samen die printers, inktcartridges en toners aanbieden.

 

Wat is het verschil tussen cartridges en tonerinkt?

Simpel gezegd worden cartridges alleen gebruikt in inkjetprinters. Zoals de naam al zegt, gebruiken inkjetprinters 'stralen' om de inkt over het papier te verdelen en is de inkt zelf vloeibaar.

Inkttoners of tonercartridges worden daarentegen uitsluitend gebruikt in laserprinters. In tegenstelling tot inktjetprinters is laserprinterinkt niet vloeibaar; de 'inkt' is eigenlijk een poedervormig mengsel dat werkt met behulp van warmte en een rollende trommel in de printer.

Waar staat OEM voor?

Als je op zoek bent naar 'originele, merkgebonden' cartridges, is de kans groot dat je de OEM bedoelt. Dit zijn in principe 'Original Equipment Manufacturer' of met andere woorden cartridges die door hetzelfde bedrijf worden gemaakt als de fabrikant van je printer. Tenzij er een specifieke aanbieding is, zijn deze vaak veel duurder dan compatibele cartridges.

Wat zijn compatibele cartridges?

Compatibele cartridges zijn meestal goedkoper dan de OEM's omdat ze normaal gesproken worden gemaakt door specialisten in goedkope printerinktproductie. Als we een cartridge als 'compatibel' markeren, betekent dit dat hij zeker werkt met de printer waarvoor hij is gemaakt.

Welke inktpatronen zijn het goedkoopst?

Als geld besparen je ding is - dan hebben we de beste deals voor printercartridges speciaal voor jou! Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor merkinkten, dan raden we je aan ons assortiment compatibele inkten te bekijken. Compatibele printerinkten bieden dezelfde printkwaliteit als grote merknamen, maar tegen veel lagere kosten. Hier is een eenvoudig voorbeeld: Epson compatible inktpatronen zijn tot 86% goedkoper dan inkt uit het assortiment Epson merkpatronen. En dat ze goedkoper zijn, betekent niet dat we inboeten aan kwaliteit!