Alle categorieën

Samsung monitoren

Ontdek een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en meer schermruimte voor je werk en entertainment. Vergelijk de Samsung monitoren.

Geen producten gevonden!

Samsung monitoren

Samsung staat bekend om het verleggen van technologische grenzen, en hun monitoren zetten deze trend voort. Naast het bekend staan om innovatie met hun producten, streeft Samsung er ook naar om apparaten van zeer hoge kwaliteit te produceren. Of je nu op zoek bent naar een robuuste 1080p-monitor om mee te nemen naar het volgende LAN-evenement of een bureaubladvullende ultrawide, je vindt zeker een Samsung-monitor die aan je behoeften voldoet.

Samsung monitor

Met een Ultrawide display van Samsung heb je het equivalent van twee 1440p-monitoren aan schermruimte. Bovendien heb je slechts één standaard nodig om een van deze schermen te ondersteunen, waardoor je minder fysieke ruimte op je bureau inneemt.

Deze ruimte is perfect voor zowel professionals als gamers. Voor de gamer kun je je gezichtsveld vergroten in je favoriete titels, waardoor je een voordeel hebt dankzij een grotere hoeveelheid informatie. Voor de professional kun je meer vensters tegelijk open hebben, allemaal binnen je gezichtsveld, wat natuurlijk leidt tot een verbetering in productiviteit.

Samsung monitoren

Samsung is trots op responsieve technologie, en dit geldt ook voor hun monitoren. Hun monitoren hebben vaak responstijden van 1 ms, dit is de tijd die nodig is voor een pixel om van de ene kleur naar de andere te veranderen. Met deze snelheid kan een van deze monitoren bijna zo snel presteren als jij. Door zo responsief te zijn, kan elk frame perfect worden weergegeven voor een vloeiende en meeslepende game-ervaring.

Curved Samsung monitor

De monitoren van Samsung hebben allemaal een minimalistisch bezelontwerp, perfect voor liefhebbers van een gestroomlijnde esthetiek. Door gebruik te maken van een bijna randloos ontwerp kun je meerdere monitoren naast elkaar gebruiken met een grotere mate van continuïteit, wat vooral wenselijk is tijdens het gamen. Dit is perfect voor meerdere monitoropstellingen, je kunt gemakkelijk van scherm naar scherm flitsen zonder onderbrekingen.