Alle categorieën

tot


Voorgestelde filters: Gaming

Gaming toetsenborden

Rust je uit met een gloednieuw gamingtoetsenbord en breng je sessies naar een hoger niveau met speciale macrotoetsen, snelle bediening en anti-ghosting-technologie. Met grote merken als Razer en Logitech, plus een scala aan verhelderende esthetische opties met een reeks RGB-toetsenborden. Of je nu de voorkeur geeft aan het prikkelende geluid van het mechanische toetsenbord, of de voorkeur geeft aan een ultrastille werking, er is genoeg om uit te kiezen.

Glorieuze GMMK Pro 75% met fijne keycaps

Wij hebben een breed aanbod aan uitstekende gamingtoetsenborden op voorraad. Deze gespecialiseerde toetsenborden bieden uitzonderlijke prestaties tijdens het gamen, voornamelijk omdat de schakelaars een korte bedieningsafstand hebben. Je kunt uitstekende voorbeelden van gamingtoetsenborden vinden in zowel mechanische als volledig mechanische opties. Bovendien is er een grote verscheidenheid aan keuzes in lay-outs, maten en stijlen van gamingtoetsenborden beschikbaar. Met zoveel beschikbare opties, zul je zeker een toetsenbord vinden dat perfect bij jouw gamestijl past.

Niet alle toetsenbordschakelaars zijn hetzelfde en kunnen variëren in een aantal belangrijke functies, waardoor ze met elk een totaal verschillende ervaring bieden. Wanneer u besluit een overstap te maken, moet uw eerste overweging het type zijn. Er zijn vier beschikbare opties: clicky, lineair, tactiel en laag profiel. Een lineaire schakelaar zorgt voor een soepele en stille werking zonder voelbare feedback. Tactiele schakelaars behouden de stille werking van lineaire schakelaars, maar bieden wel een voelbare reactie wanneer ze worden ingedrukt. Clicky-schakelaars zijn het tegenovergestelde van een lineaire schakelaar met zowel voelbare als hoorbare feedback wanneer ze worden ingedrukt.

Naast het type zijn er nog een aantal kenmerken waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een schakelaar. Ten eerste hoeveel reizen de schakelaar moet maken voordat hij wordt geactiveerd. Ten tweede, hoeveel kracht je nodig hebt om het te verplaatsen.

Top 10 Gaming toetsenborden aanbiedingen

Positie Winkel Product Prijs Naar webshop
1 Alternate Corsair K70 PRO White gaming toetsenbord RGB leds, PBT double-shot 99. 90   

Je bespaart 9. 1

Bekijk aanbieding
2 Alternate Keychron V2-C3 gaming toetsenbord RGB leds, 65%, Double-shot PBT, hot swap, Knob 99. 90 Bekijk aanbieding
3 Alternate HyperX Alloy Origins PBT gaming toetsenbord RGB leds, PBT 99. 90 Bekijk aanbieding
4 Alternate Keychron V6-D3 gaming toetsenbord RGB leds, Double-shot PBT, hot swap, Knob 99. 90 Bekijk aanbieding
5 Alternate Keychron V1-C3 gaming toetsenbord RGB leds, 75%, Double-shot PBT, hot swap, Knob 99. 90 Bekijk aanbieding
6 Alternate HyperX Alloy Origins PBT gaming toetsenbord RGB leds, PBT 101. 00 Bekijk aanbieding
7 Alternate Razer BlackWidow V3 TKL gaming toetsenbord RGB leds, TKL, Doubleshot ABS 104. 90 Bekijk aanbieding
8 Alternate Roccat Vulcan Pro gaming toetsenbord RGB leds 104. 90 Bekijk aanbieding
9 Alternate HyperX Alloy Origins gaming toetsenbord RGB led 109. 00 Bekijk aanbieding
10 Alternate Logitech G512 CARBON LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard gaming toetsenbord RGB leds 109. 00 Bekijk aanbieding