Alle categorieën

Apple laptops

Opzoek naar een nieuwe laptop? Laat ons je helpen bij je keuze! Met de Apple Laptop keuzehulp vind je de beste match voor jou levensstijl.

Apple laptops

Apple-laptops combineren het toppunt van draagbare computertechnologie met het kenmerkende strakke ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van Apple. Met indrukwekkende technische specificaties en een prachtige uitstraling hebben Apple MacBooks alles in huis.

Even goed op hun plek in een ontwerpstudio als op kantoor, zal een Apple-laptop gemakkelijk aan al de computervereisten voldoen. De verschillende laptops varieren in grootte, prijs en technische functies, variërend van een 11,6-inch MacBook Air tot een 15-inch MacBook Pro met Retina Display.

Alle Apple-laptops worden geleverd met Intel® Core™-processoren, waardoor je de kracht krijgt die je nodig hebt om overal en altijd te werken. Hun superieure batterijduur betekent dat je niet om de 5 minuten naar een oplader hoeft te grijpen en comfortabel urenlang kunt werken zonder op te laden. De toewijding van Apple aan een geweldige gebruikerservaring betekent dat het trackpad, standaard inbegrepen op alle laptops, een genot is om te gebruiken. Met een scala aan functies binnen handbereik met een eenvoudige vingerbeweging, is naadloos schakelen tussen applicaties een fluitje van een cent, waardoor multitasking en efficiënt werken moeiteloos verlopen.

Apple laptops Macbook pro

De instaplaptop van Apple, de MacBook Air, weegt slechts 1,08 kg en is 17 mm dik, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Zelfs de grootste Apple-laptop, de 15-inch MacBook Pro, weegt slechts 2,04 kg en is 18 mm dik, terwijl alle modellen worden geleverd met een scala aan indrukwekkende specificaties, zoals een geïntegreerde HD-webcam en indrukwekkend luide luidsprekers.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige computer voor werk of thuisgebruik, maakt een laptop van Apple een verstandige keuze. Met een combinatie van strak vormgegeven ontwerpen en uitzonderlijke duurzaamheid hebben Apple-laptops een benijdenswaardige reputatie opgebouwd voor uitstekende kwaliteit. Een Apple Mac-laptop uit de Pro-serie levert razendsnelle prestaties met 10-core CPU's en de M2 Pro-chip, zodat je meerdere toepassingen tegelijk kunt uitvoeren en soepel kunt schakelen tussen functies. En met kleurvarianten zoals rijk goud, glanzend zilver en strak grijs, ziet je nieuwe machine er ook nog eens goed uit.

Slimme functies van Apple-laptops

Je nieuwe Mac-laptop zit boordevol geavanceerde technologie om uitzonderlijke prestaties te leveren in elke dimensie. Let op SSD-opslag die apps en bestanden in een oogwenk opent, en Wi-Fi 6E-connectiviteit voor razendsnelle downloads. Als je tijd gaat besteden aan videogesprekken, zorgen de 1080p HD-camera en het microfoonarray van studiokwaliteit voor soepele, natuurlijke gesprekken. Ondertussen zorgen Liquid Retina XDR-displays voor haarscherpe beelden en rijke, levensechte kleuren. Houd speciale aanbiedingen in de gaten, zoals drie maanden gratis abonnement op Apple+ TV om te genieten van je welverdiende vrije tijd.