Alle categorieën

De beste Windows laptops van dit moment

De beste Windows laptops van dit moment

De beste laptops van Windows zijn al eventjes uit. De meeste draaien op het Windows 11 besturingssysteem. Deze software kun je straks ook updaten naar het nieuwe Windows 12 besturingssysteem. Microsoft heeft de lancering gepland voor het tweede deel van 2024. Met dit besturingssysteem dat gebaseerd is op AI, kun je nog meer uit jouw laptop halen. Heb je nu een nieuwe nodig? Dit is de top 3 van de beste Windows laptops van dit moment.
 

Wat is een Windows 12 besturingssysteem?

Niets is nog zeker, maar Windows 12 krijgt naar verwachting een nieuwe interface. Met onder andere een zwevende taakbalk en systeempictogrammen. Daarmee toont het gelijkenissen met Windows 10. Ook de integratie van AI is een feit. Naar verwachting kun je gebruik maken van een geïntegreerde AI zoekbalk en chatfunctie en andere AI applicaties.

Het nieuwe besturingssysteem krijgt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden en cloud integratie. Ook voor de gamers onder ons is er goed nieuws. Windows 12 krijgt waarschijnlijk ook een integratie voor Xbox. Microsoft heeft ook aangegeven dat de Edge Browser van het besturingssysteem wordt verbeterd. Daarnaast mag je van de Windows 12 software ook een integratie voor slimme apparaten en multi-platform support verwachten.
 

Dit zijn de 3 beste laptops met Windows

Ben je op zoek naar een nieuwe Windows 11 laptop? Een gaming laptop of een zakelijke Windows 11 Pro laptop? Hieronder vind je de 3 beste laptops van dit moment. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker. Kies voor hoogwaardige merken zoals HP, Samsung of MSI.

 

HP Pavilion 15-EG2980ND

[Afbeelding]

De HP Pavilion is een uitstekende laptop voor het uitvoeren van zware taken. Zoals videobewerking of muziekproductie bijvoorbeeld. Deze laptop is namelijk uitgerust met speakers van Bang & Olufsen. Deze Windows laptop is daarnaast voorzien van een 12e generatie Intel Core i7 processor en heeft een indrukwekkend werkgeheugen van 16 GB.

De totale opslagruimte op de SSD bedraagt zelfs 1 TB. De HP Pavilion heeft een Intel Iris Xe Graphics videokaart chipset zodat je altijd zeker bent van een gestroomlijnde flow. Deze laptop met Windows besturingssysteem neem je ook eenvoudig met je mee. Met HP Fast Charge laadt je de laptop razendsnel op. Binnen 45 minuten is de accu weer halfvol. Werken doe je niet alleen draadloos, maar door het verlichte toetsenbord ook bij weinig licht.

Processor              : Intel Core i7 Beeldschermformaat  : 15,6 inch
Videokaart              : Intel Iris Xe Graphics Beeldschermresolutie : Full HD 1080p
Opslagcapaciteit    : 1 TB Verversingssnelheid  : 60 Hz
RAM geheugen      : 16 GB Prijs +/-: € 949,00

 

🎧 Wat mensen zeggen over de HP Pavilion Windows laptop: Mensen die werken met deze HP Pavilion Windows laptop zijn zeer tevreden over de snelheid en het design van het apparaat. Sommige gebruikers gebruiken de laptop zelfs voor het spelen van Sims met de hoogste instellingen. Andere positieve punten die worden benoemd zijn het batterij management tijdens games. Deze richt zich op dat moment volledig op de GPU en de CU, wat volgens gamers voor een vloeiende ervaring zorgt.

   

Samsung Galaxy Book 3 360

De Samsung Galaxy Book 3 is een Windows laptop en tablet in één. Deze high-end laptop heeft een 360 graden omklapbaar AMOLED beeldscherm dat je ook als touchscreen kunt gebruiken of in combinatie met de meegeleverde stylus. Deze Windows laptop heeft een krachtige i7 processor uit de 13e generatie. Door het ruime werkgeheugen van 16 GB en de totale opslag van 512 GB, heb je voldoende opslag voor al jouw foto's, video’s en muziek.

Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van zware programma's. Mede door de Intel Iris Xe Graphics videokaart. De Book 3 Windows laptop van Samsung is daarnaast uitgerust met het Intel Evo label. Dat betekent dat deze 2-in-1 laptop zeer energiezuinig is. De accu gaat dus extra lang mee. Daarnaast heeft de Windows laptop een verlicht toetsenbord en is hij met slechts 1,49 kilo ook nog eens bijzonder licht van gewicht. Handig voor onderweg dus!
 

Processor: Intel Core i7 Beeldschermformaat: 15,6 inch
Videokaart: Intel Iris Xe Graphics Beeldschermresolutie: Full HD 1080p
Opslagcapaciteit: 512 GB Verversingssnelheid: 60 Hz           
RAM-geheugen: 16 GB Prijs +/-: € 1.599,00    

 

🎧 Wat mensen zeggen over de Samsung Galaxy Book 3 Windows laptop: Gebruikers zijn zeer tevreden over de vormgeving en het mooie touchscreen met vingerafdruk van deze 2-in-één Windows laptop van Samsung. Mensen vinden de laptop dun en licht van gewicht, maar zijn ook aangenaam verrast door de snelheid tijdens het werken of surfen op het internet. Daarnaast vinden gebruikers dat de Samsung Galaxy Windows laptop een helder beeldscherm heeft dat tot zijn recht komt bij fotobewerking.

  

MSI Thin GF63

Ben je op zoek naar een krachtige Windows laptop die ook geschikt is voor het spelen van middelzware games? De MSI Thin laptop heeft een NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart die krachtig genoeg is voor het spelen van medium zware games. Zoals League of Legends en Fornite, maar ook voor het gebruik van zware programma's zoals bijvoorbeeld AutoCAD.

De laptop heeft een 144 Hz Full HD beeldscherm van 15,6 inch en een verversingssnelheid van 60 fps voor een vloeiende game ervaring. De MSI Thin Windows laptop heeft een krachtige Intel Core i7 processor van de 12e generatie en een groot intern werkgeheugen van 16GB. De totale opslagcapaciteit is 512 GB. Het toetsenbord is tevens voorzien van rode verluchting. Dat is zeker prettig voor je ogen als je wilt werken of gamen bij weinig licht.

 

Processor: Intel Core i7 Beeldschermformaat: 15,6 inch
Videokaart: NVIDIA GeForce RTX 3050 Beeldschermresolutie: Full HD 1080p
Opslagcapaciteit: 512 GB Verversingssnelheid: 144 Hz         
RAM geheugen: 16 GB Prijs +/-: € 849,00

 

🎧 Wat mensen zeggen over de MSI Thin Windows laptop: Mensen die deze laptop gebruiken voor het spelen van games zijn heel tevreden over de snelheid van Windows laptop en de krachtige processor en videokaart. AutoCAD werkt volgens sommigen uitstekend en zonder haperen. Mensen zijn ook tevreden over het platte en verlichte toetsenbord, het design van de Windows laptop en het relatief lichte gewicht. Gebaseerd op de hardware, zouden mensen deze Windows laptop nogmaals aanschaffen.

Gerelateerde artikelen

Top 20 specificaties van een laptop: waar op letten bij de aankoop?

Top 20 specificaties van een laptop: waar op letten bij de aankoop?

Maa 29, 2024 #Laptops

Waar moet je op letten als je een laptop wilt kopen? Verschillende specificaties zijn belangrijk. Zoals het RAM-geheugen, de processor en het besturingssysteem.

Beste Apple AirPods: 4e generatie AirPods in 2024

Beste Apple AirPods: 4e generatie AirPods in 2024

Maa 29, 2024 #AirPods

Wat zijn de beste AirPods van dit moment? Goed nieuws voor de liefhebbers van deze Apple oordopjes. In 2024 kunnen we de 4e generatie AirPods verwachten in 2 uitvoeringen.

Top 3 MacBooks: MacBook Air 2024 met M3 chip

Top 3 MacBooks: MacBook Air 2024 met M3 chip

Maa 29, 2024 #Laptops

Wat zijn de 3 beste MacBooks van dit moment? We kunnen je alvast verklappen dat de nieuwe MacBook Air 2024 mét M3 chip in de top 3 staat van beste laptops van Apple.