Alle categorieën

Beste Apple AirPods: 4e generatie AirPods in 2024

Beste Apple AirPods: 4e generatie AirPods in 2024

Wat zijn de beste AirPods van dit moment? Goed nieuws voor de liefhebbers van deze Apple oordopjes. In 2024 kunnen we de 4e generatie AirPods verwachten in 2 uitvoeringen. Natuurlijk kennen we al de oordopjes van de 2e generatie uit 2019 en 2023. Deze laatste zijn de AirPods Pro met USB-aansluiting. Dan is er ook nog de 3e-generatie AirPods uit 2021. Welke nieuwe functies kunnen we verwachten van de 4e generatie AirPods in 2024?

4e generatie AirPods 2024: deze functies kun je verwachten

De 4e generatie AirPods worden in 2024 gelanceerd door Apple. De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar naar verwachting komen de nieuwste AirPods in het najaar op de markt. Ook de vorige generaties van de oordopjes werden medio september gelanceerd.

De nieuwste modellen moeten de AirPods 2 en 3 vervangen. Naar verwachting worden er veranderingen doorgevoerd in het ontwerp. Het lange design, zoals we dat kennen van de 2e generatie oordopjes, zal hoogstwaarschijnlijk niet terugkeren in het nieuwe design. 

Naar verwachting krijgt ook de case van de AirPods 2024 een upgrade. Dit zal zich voornamelijk uiten in de look, want mogelijk wordt de case ook voorzien van een U1-chip en een speaker. Deze functies kennen we natuurlijk al van de oplaadcase voor de AirPods Pro.

De 2e en 3e generatie AiPods krijgen in het najaar van 2024 mogelijk ook een software-update. Daardoor kun je naar verwachting gebruikmaken van diverse nieuwe functies, maar deze zal wel beperkt zijn. Als je gebruik wilt maken van alle AirPod functies die dan beschikbaar zijn, is de nieuwe hardware, zoals in de 2024 modellen, een vereiste.

De duurdere 4e generatie AirPods krijgen naast een vernieuwde look ook een actieve ruisonderdrukking of noise cancelling. Ook worden ze voorzien van een H2-chip en een USB-C aansluiting in het hoesje. De budgetvriendelijke AirPods 4 krijgen dezelfde functies en specificaties, met uitzondering van de actieve ruisonderdrukking in de AirPods.

Dit zijn de beste AirPods van dit moment

Wil je nu al genieten van de beste Apple oordopjes? Dan kun je ook kiezen voor AirPods van de tweede of derde generatie. Dit zijn de beste AirPods 2 en 3 van dit moment.

Apple AirPods Pro 2 met USB-C oplaadcase

De in ear AirPods Pro 2 hebben een oplaadcase met een USB-C aansluiting. Je kunt de case dus opladen met de oplader van je iPhone of van een ander merk telefoon. Deze oordoppen van Apple zijn voorzien van noise cancelling waardoor je geen detail hoeft te missen van een gesprek of jouw favoriete muziek. De AirPods Pro 2 zijn voorzien van een H2 chip. Daardoor geniet je van een stabiele verbinding, maar ook van hoge geluidskwaliteit.

De oordopjes van Apple kun je via de touch-bediening gebruiken, maar je kunt de oordopjes ook met de hand bedienen. Je kunt bijvoorbeeld skippen naar een volgend nummer of de muziek harder of zachter zetten. De AirPods kun je draadloos opladen in de oplaadcase.

Soort chip               : H2 Accucapaciteit                    : 6 uur
Bluetooth                : Ja Spatwaterdicht        : Ja
Microfoon               : Ja Geluidsweergave   : Spatial audio en stereo
Noise cancelling     : Ja Prijs +/-                   : € 279,00
 
💣 Wat mensen zeggen over de Apple AirPods Pro 2 met USB-C Gebruikers vinden dat de noise cancelling van de AirPods Pro 2 uitstekend werkt. Zelfs in het verkeer of als er sprake is van wind. Ook tijdens het sporten vinden mensen dat de oordopjes goed in het oor blijven zitten. Mensen zijn ook tevreden over de transparantie modus en de manier waarop de case van de AirPods kan worden opgeladen met USB-C.

 

Apple AirPods 3 met Magsafe

De AirPods 3 met MagSafe kun je draadloos opladen met de bijbehorende lader. Deze AirPods van de 3e generatie hebben een krachtige H1 chip. Je kunt gebruik maken van de spraakassistent van Apple én kunt eenvoudig en snel verbinden met andere Apple apparaten. De oordopjes hoef je alleen maar dicht bij je iPad of iPhone te houden.

De AirPods 3 zijn uitgerust met Spatial Audio. Je bent dus altijd zeker van de beste en meest ruimtelijke geluidskwaliteit. Je kunt tot 6 uur luisteren als de AirPods volledig zijn opgeladen. De draadloze MagSafe oplaadcase heeft een capaciteit tot zelfs 24 uur.

Soort chip               : H1 Accucapaciteit                    : 6 uur
Bluetooth                : Ja Spatwaterdicht        : Ja
Microfoon               : Ja Geluidsweergave   : Spatial audio en stereo
Noise cancelling     : Nee Prijs +/-                   : € 209,00
 
💣 Wat mensen zeggen over de AirPods 3 met MagSafe De Airpods uit de 3e generatie worden geprezen om hun volledige draadloze gebruik. Mensen vinden het ook fijn dat de case wat kleiner is dan die van de AirPods Pro. Gebruikers zeggen ook dat je de oordopjes eenvoudig kunt verbinden met andere apparaten. Volgens mensen klinkt het geluid, in vergelijking met de AirPods uit de eerste generatie, veel ruimtelijker. Gebruikers zijn ook tevreden over de lange accuduur.

 

Apple AirPods Pro 2 met oplaadcase

De AirPods 2 zijn de budgetvriendelijke oordopjes van Apple met de herkenbare lange steeltjes. Deze oordoppen zijn compatibel met de spraakassistent van Apple en zijn voorzien van de H1 chip. Daardoor kun je snel en eenvoudig switchen tussen apparaten en ben je altijd verzekerd van een stabiele verbinding. De AirPods 2 schakelen zichzelf in zodra je ze in doet. Ook uitschakelen of pauzeren gaat automatisch. De oplaadcase kun je opladen met een lightning naar USB kabel en heeft een accu die tot 24 uur lang non-stop meegaat. De AirPods 2 hebben een batterij die je tot 5 uur lang van het beste geluid kan voorzien.

Soort chip               : H1 Accucapaciteit                    : 5 uur
Bluetooth                : Ja Spatwaterdicht        : Ja
Microfoon               : Ja Geluidsweergave   : Stereo
Noise cancelling     : Nee Prijs +/-                   : € 149,00
 
💣 Wat mensen zeggen over de Apple AirPods 2 Gebruikers zijn tevreden over de geluidskwaliteit van de AirPods uit de 2e generatie. Ze hebben een goede pasvorm want ze worden ook gebruikt tijdens het sporten. Mensen vinden ook dat de batterij een lange levensduur heeft. Het volume is eenvoudig te bedienen via enkele tikken op de AirPods 2. Gebruikers zijn ook positief over de diepe bastonen.

Gerelateerde artikelen

Top 20 specificaties van een laptop: waar op letten bij de aankoop?

Top 20 specificaties van een laptop: waar op letten bij de aankoop?

Maa 29, 2024 #Laptops

Waar moet je op letten als je een laptop wilt kopen? Verschillende specificaties zijn belangrijk. Zoals het RAM-geheugen, de processor en het besturingssysteem.

Top 3 MacBooks: MacBook Air 2024 met M3 chip

Top 3 MacBooks: MacBook Air 2024 met M3 chip

Maa 29, 2024 #Laptops

Wat zijn de 3 beste MacBooks van dit moment? We kunnen je alvast verklappen dat de nieuwe MacBook Air 2024 mét M3 chip in de top 3 staat van beste laptops van Apple.

De beste Windows laptops van dit moment

De beste Windows laptops van dit moment

Maa 29, 2024 #Laptops

De meeste draaien op het Windows 11 besturingssysteem. Deze software kun je straks ook updaten naar het nieuwe Windows 12 besturingssysteem.