Alle categorieën

De beste iPhones: iPhone 16 wordt verwacht in 2024

Wat zijn de beste iPhones van dit moment? Voor 2024 worden er maar liefst 4 nieuwe telefoons verwacht. Het gaat om de iPhone 16 in verschillende varianten. Zoals de budgetvriendelijke iPhone 16 en de Plus. Ook brengt Apple 2 high-end variaties uit.

Dit zijn de 16 Pro en de super geavanceerde Pro Max. De lancering van deze nieuwe iPhones van Apple staat op de agenda voor het najaar van 2024. We vertellen je al wel vast welke functies en specificaties we kunnen verwachten. Kun je niet wachten en heb je nu een nieuwe telefoon van Apple nodig? Maak dan een keuze uit de top 3 met de beste iPhones.
 

Iphone 16: dit mogen we verwachten van Apple


 

Design en functies

 Het beeldscherm van de iPhones heeft naar verwachting een dunne uitvoering met een Dynamic Island voor de normale iPhone en de Pro. De achterzijde krijgt wel een andere look. De diagonale positie van de lenzen verdwijnt. Je vindt ze nu keurig onder elkaar. Het beeldscherm formaat varieert van 6,1 inch tot 6,7 inch voor de duurdere Plus modellen.

Bij de high-end varianten wordt ProMotion toegevoegd voor een volledig scherm. De iPhone 16 krijgt wederom een 48 megapixel camera met een verbeterde nightvision. De iPhone 16 krijgt naar verwachting eenzelfde actieknop als de iPhone 15 Pro Max. Je bepaalt zelf welke functie deze knop krijgt. Zoals bijvoorbeeld de camera, het vergrootglas of de dictafoon.

Technische specificaties

Apple heeft nog niet definitief besloten welke processor de iPhone 16 krijgt. Naar verwachting zullen de gewone modellen gaan draaien op de A17-chip van Apple. De Pro Max van iPhone 16 zal mogelijk graag draaien op de A18 Pro-chip. Deze iPhones zullen er dan in elk geval op het gebied van vermogen en snelheid flink op vooruit gaan. Dit doet Apple ook omdat AI functies steeds meer de standaard worden. De iPhone 16 heeft naar  verwachting minimaal 6 GB aan werkgeheugen met een interne opslagruimte van 128 GB.
 

Prijs iPhone 16

Elk model iPhone 16 heeft zijn eigen prijs. Als de nieuwe Apple iPhones in de 2e week van september 2024 uitkomen, moet je rekening houden met een prijs € 969 euro voor de iPhone 16 en € 1119 voor de Plus. De 16 Pro heeft een prijskaartje van € 1229. Dat terwijl de iPhone 16 Pro Max de duurste van de nieuwe telefoons is met een prijs van € 1479.

Dit zijn de beste 3 iPhones van dit moment

Is jouw huidige telefoon kapot en wil je een nieuwe kopen? Dit zijn de beste iPhones van dit moment. Zoals bijvoorbeeld de iPhone 15 Pro of de iPhone 15 Plus met groot beeldscherm. Liever een kleine iPhone? Dan is ook de iPhone 14 van Apple een uitstekende keuze.

Apple iPhone 14 256 GB

De Apple iPhone 14 heeft een compact formaat met een OLED beeldscherm van 6,1 inch. Dat deze iPhone wat kleiner is, zegt niets over de prestaties. De telefoon is bijzonder krachtig door de A15 Bionic chip van Apple. Daarnaast kun je gebruik maken van 4 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. Er is dus genoeg plaats voor video’s en foto's.

Gelukkig maar, want de iPhone 14 heeft een uitstekende camera met een verbeterde groothoeklens en een selfie camera met TrueDepth en autofocus. Door de Action Mode maak je zelfs hele stabiele video’s. Zelfs als je bewegende beelden wilt opnemen.

 

Beeldschermformaat: 6,1 inch Megapixels camera: 12 mp
Opslagcapaciteit: 256 GB Aantal lenzen: 2
RAM geheugen: 4 GB Video kwaliteit: 4K
Processor: A15 Bionic chip Prijs +/-: € 889,00 

🎧 Wat mensen zeggen over de iPhone 14. Mensen zijn heel tevreden over de snelheid van de iPhone 14 . Multitasking of meerdere taken tegelijk uitvoeren is geen probleem. Gebruikers zijn ook tevreden over het compacte formaat, de lange batterijduur van soms wel 3 dagen en de fotokwaliteit van de camera.


Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB

Op de Apple iPhone 15 Pro Max voer je met gemak de zwaarste taken uit. Deze smartphone van Apple is voorzien van een A17 Bionic chip die zelfs tijdens het spelen van games of het bewerken van zware programma's en bestanden razendsnel blijft. De telefoon heeft 256 GB opslagcapaciteit, 8 GB RAM en een geavanceerde camera met een high-end telelens.

Daarmee kun je tot wel 6 x zoomen. Het beeld blijft scherp. De camera heeft daarnaast ook een groothoek en telelens met een nachtmodus. Onder de actieknop van de Apple iPhone 15 Pro Max kun je een functie plaatsen die jij makkelijk vindt. Zoals de zaklamp of de dictafoon. De telefoon heeft een krachtige accu die wel 2 dagen meegaat zonder opladen.Daarnaast heeft de iPhone 15 Pro Max een 6,7 inch 120 Hz OLED beeldscherm.

Beeldschermformaat: 6,7 inch Megapixels camera: 48 mp
Opslagcapaciteit: 256 GB Aantal lenzen: 3
RAM geheugen: 6 GB Video kwaliteit: 4K
Processor: A17 Bionic chip Prijs +/-: € 1399,00

🎧 Wat mensen zeggen over de iPhone 15 Pro Max. Mensen die de iPhone 15 Pro Max in hun bezit hebben zijn heel positief over de kwaliteit van de foto’s en de video’s. Ook tijdens het inzoomen met de telelens blijft het beeld scherp. Gebruikers zijn ook tevreden over het formaat van het beeldscherm. Deze is volgens sommige mensen groot genoeg voor het bekijken van series of films. Ook de snelheid van de processor door de A17 Bionic chip maakt mensen enthousiast over de 15 Pro Max.

 
Apple iPhone 15 Plus 128 GB

De iPhone 15 Plus heeft een opslagcapaciteit van 128 GB, een RAM-geheugen van 6 GB en een groot OLED beeldscherm van 6,7 inch. Deze is voorzien van Dynamic Island zodat het uitvoeren van taken nog sneller gaat. De iPhone 15 Plus heeft een 48 MP camera met 2 x zoom en een geavanceerde groothoeklens. De Plus is voorzien van de A16 Bionic chip.

Dat zorgt voor razendsnelle prestaties waardoor ook multitasking geen probleem hoeft te zijn. De verversingssnelheid ligt op 60 Hz waardoor je ook van een vloeiende ervaring geniet tijdens het kijken van een serie of het spelen van een medium games op de iPhone 15 Plus.

 

Beeldschermformaat: 6,7 inch Megapixels camera: 48 mp
Opslagcapaciteit: 256 GB Aantal lenzen: 2
RAM geheugen: 6 GB Video kwaliteit: 4K
Processor: A16 Bionic chip Prijs +/-: € 981,00

🎧 Wat mensen zeggen over de iPhone 15 Plus. Mensen vinden de telefoon razendsnel en geven aan dat de batterij van de iPhone 15 Plus heel lang meegaat. Door het grote beeldscherm wordt de telefoon ook gebruikt voor het kijken van series en films. Sommige gebruikers zeggen dat de beeldschermkwaliteit boven verwachting goed is en dat de camera van de iPhone 15 Plus perfecte foto’s kan maken.

Gerelateerde artikelen

Top 20 specificaties van een laptop: waar op letten bij de aankoop?

Top 20 specificaties van een laptop: waar op letten bij de aankoop?

Maa 29, 2024 #Laptops

Waar moet je op letten als je een laptop wilt kopen? Verschillende specificaties zijn belangrijk. Zoals het RAM-geheugen, de processor en het besturingssysteem.

Beste Apple AirPods: 4e generatie AirPods in 2024

Beste Apple AirPods: 4e generatie AirPods in 2024

Maa 29, 2024 #AirPods

Wat zijn de beste AirPods van dit moment? Goed nieuws voor de liefhebbers van deze Apple oordopjes. In 2024 kunnen we de 4e generatie AirPods verwachten in 2 uitvoeringen.

Top 3 MacBooks: MacBook Air 2024 met M3 chip

Top 3 MacBooks: MacBook Air 2024 met M3 chip

Maa 29, 2024 #Laptops

Wat zijn de 3 beste MacBooks van dit moment? We kunnen je alvast verklappen dat de nieuwe MacBook Air 2024 mét M3 chip in de top 3 staat van beste laptops van Apple.