Alle categorieën

Product id: 140330
Prijzen Productinfo Specs

Gigaset huistelefoon Duo A170 - 2ST

Gigaset huistelefoon Duo A170 - 2ST kopen Dit pakket bevat twee handsets, die uitbreidbaar zijn.

Lees hier meer.
Gigaset huistelefoon Duo A170 - 2ST

Gigaset huistelefoon Duo A170 - 2ST

Gigaset huistelefoon Duo A170 - 2ST kopen Dit pakket bevat twee handsets, die uitbreidbaar zijn tot drie, en wordt geleverd met twee oplaadstations, vier batterijen, een handleiding en de benodigde telefoonkabels. De Gigaset A170 heeft.

Lees hier meer.

54. 99

Beste prijs

54. 99

De goedkoopste

 • Gratis bezorging vanaf 25 euro
 • Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Productinformatie

Gigaset huistelefoon Duo A170 - 2ST kopen

Dit pakket bevat twee handsets, die uitbreidbaar zijn tot drie, en wordt geleverd met twee oplaadstations, vier batterijen, een handleiding en de benodigde telefoonkabels.

De Gigaset A170 heeft een bereik van 50 meter binnenshuis en een indrukwekkend bereik van 300 meter buitenshuis. Dit maakt het mogelijk om overal in huis of in de tuin te bellen zonder signaalverlies. De toetsen zijn van normale grootte en het scherm is verlicht, wat het gebruiksgemak verhoogt.

Deze huistelefoon is uitgerust met een aantal handige functies zoals conference call, handsfree bellen en onderling doorverbinden. Het contactboek heeft een geheugen voor 50 nummers en de telefoon heeft een automatische nummerherhaling en een geheugen voor de laatst gebelde tien nummers.

De Gigaset A170 heeft een gesprekstijd van 18 uur en een standby-tijd van 200 uur, dankzij de 400 mAh batterij. Dit betekent dat de telefoon altijd klaar is voor gebruik, zelfs na langere tijd niet opgeladen te zijn.

De telefoon is zwart van kleur en heeft een gewicht van 108 gram, wat hem gemakkelijk te hanteren en te gebruiken maakt. Bovendien is de telefoon draadloos, wat de bewegingsvrijheid tijdens het bellen vergroot.

De Gigaset A170 is een betrouwbare, functionele en gebruiksvriendelijke huistelefoon die een uitstekende keuze is voor elk huishouden. Met zijn vele functies en betrouwbare prestaties biedt deze telefoon alles wat nodig is voor comfortabel en efficiënt bellen.

Uitgebreide specificaties

  Overige

 • Voorraad
 • 244
 • Merk
 • Gigaset
 • Technische eigenschappen

  Kenmerken

Gerelateerde producten