Alle categorieën

Product id: 140417
Prijzen Productinfo Specs

Hofftech krachtige RVS Stofzuiger voor nat en droog

Hofftech krachtige RVS Stofzuiger voor nat en droog kopen De Hofftech krachtige RVS Stofzuiger voor.

Lees hier meer.
Hofftech krachtige RVS Stofzuiger voor nat en droog

Hofftech krachtige RVS Stofzuiger voor nat en droog

Hofftech krachtige RVS Stofzuiger voor nat en droog kopen De Hofftech krachtige RVS Stofzuiger voor nat en droog is een veelzijdige en krachtige stofzuiger, ideaal voor zowel huishoudelijke als bouwgerelateerde taken. Met een vermogen.

Lees hier meer.

59. 99

Beste prijs

59. 99

De goedkoopste

 • Gratis bezorging vanaf 25 euro
 • Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Productinformatie

Hofftech krachtige RVS Stofzuiger voor nat en droog kopen

De Hofftech krachtige RVS Stofzuiger voor nat en droog is een veelzijdige en krachtige stofzuiger, ideaal voor zowel huishoudelijke als bouwgerelateerde taken. Met een vermogen van 1200W en een zuigkracht van 1200 V, biedt deze stofzuiger een indrukwekkende reinigingsprestaties.

Deze stofzuiger is niet alleen krachtig, maar ook zeer praktisch. Het is geschikt voor zowel nat als droog stofzuigen, wat betekent dat het kan omgaan met een breed scala aan reinigingstaken. Bovendien is het ontworpen voor gebruik in de bouw, wat het een uitstekende keuze maakt voor professionele schoonmakers en doe-het-zelvers.

De Hofftech stofzuiger is ook zeer gebruiksvriendelijk. Het heeft een capaciteit van 10 - 15 liter, wat betekent dat het veel stof en vuil kan opvangen voordat het geleegd moet worden. Daarnaast heeft het een snoerlengte van tot 1.5 meter, wat zorgt voor een ruim bereik tijdens het schoonmaken.

Deze stofzuiger wordt geleverd met een stofzuigerzak en accessoires, waardoor het nog gemakkelijker is om direct aan de slag te gaan. Bovendien heeft het een productbreedte van 28 cm, een producthoogte van 37 cm en een productlengte van 28 cm, wat het compact en gemakkelijk op te bergen maakt.

De Hofftech krachtige RVS Stofzuiger voor nat en droog is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke stofzuiger. Het biedt indrukwekkende reinigingsprestaties, is geschikt voor een breed scala aan taken en is zeer gebruiksvriendelijk.

Uitgebreide specificaties

  Overige

 • Voorraad
 • 382
 • Merk
 • Hofftech
 • Technische eigenschappen

  Kenmerken

Gerelateerde producten