Alle categorieën

Product id: 140859
Prijzen Productinfo Specs

HUMANTECHNIK Scalla-3 combo vaste telefoon met draadloze handset

HUMANTECHNIK Scalla-3 combo vaste telefoon met draadloze handset kopen Deze telefoon is uitbreidbaar tot vijf.

Lees hier meer.
HUMANTECHNIK Scalla-3 combo vaste telefoon met draadloze handset

HUMANTECHNIK Scalla-3 combo vaste telefoon met draadloze handset

HUMANTECHNIK Scalla-3 combo vaste telefoon met draadloze handset kopen Deze telefoon is uitbreidbaar tot vijf handsets, waardoor het een ideale keuze is voor zowel thuis als op kantoor. De Scalla-3 combo wordt geleverd met een.

Lees hier meer.

179. 00

Beste prijs

179. 00

De goedkoopste

 • Gratis bezorging vanaf 25 euro
 • Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Productinformatie

HUMANTECHNIK Scalla-3 combo vaste telefoon met draadloze handset kopen

Deze telefoon is uitbreidbaar tot vijf handsets, waardoor het een ideale keuze is voor zowel thuis als op kantoor.

De Scalla-3 combo wordt geleverd met een antwoordapparaat, waardoor geen enkel belangrijk bericht gemist wordt. De verpakking bevat een vaste telefoon, een draadloze handset, gebruiksaanwijzing en snoeren. De grote toetsen en lichtgevende toetsen maken het gemakkelijk om te gebruiken, zelfs in het donker.

Deze telefoon is ook uitgerust met een noodknop voor noodgevallen, wat een extra laag veiligheid biedt. Het is geschikt voor gehoorapparaten, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met gehoorproblemen. Het contactboek heeft een geheugen van 30, wat genoeg is om alle belangrijke contacten op te slaan.

De Scalla-3 combo heeft nummerherkenning en de mogelijkheid om handsfree te bellen. Het maakt ook onderling doorverbinden mogelijk, wat handig is voor kantooromgevingen. Het verlichte scherm zorgt voor een duidelijke weergave, zelfs in het donker.

Deze telefoon is wit van kleur en heeft een modern en stijlvol ontwerp. Het is geïntroduceerd in 2020 en is sindsdien een populaire keuze geworden. Het wordt geleverd met twee meegeleverde accu's of batterijen.

De Scalla-3 combo heeft geen Bluetooth, maar heeft wel een zichtbare CE-markering. Het gesprek volume en ringtone volume zijn instelbaar. Het heeft een LED-indicator en kan aan de muur worden gemonteerd. De handleiding is in het Nederlands, wat het gemakkelijk maakt om te begrijpen en te gebruiken.

Kortom, de HUMANTECHNIK Scalla-3 combo vaste telefoon met draadloze handset is een veelzijdige en betrouwbare telefoonoplossing. Het biedt een scala aan functies en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel thuisgebruikers als zakelijke gebruikers.

Uitgebreide specificaties

  Overige

 • Voorraad
 • 3
 • Merk
 • Humantechnik
 • Technische eigenschappen

  Kenmerken

Gerelateerde producten